Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Κάτσε να σε Πηδήξουμε και μετά να σε Μονιμοποιήσουμε !!!!!!!!

Αυτό κατάλαβα εγώ από το σήριαλ των δύο εβδομάδων που παίζει με πρωταγωνιστή τον κύριο Γενικό .Τα άλλα……. δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα θα πάρει πολύ καιρός για να καταλάβουμε κάτι …….και αν ……..
Τώρα το ποιος φταίει ; Γόρδιος δεσμός ……..
Aπό την μία πλευρά έχουμε μία γυναίκα με σύμβαση ορισμένου χρόνου εργασίας ,από βιοπαλαιστή οικογένεια , να προσπαθεί λυσσαλέα με διαφόρους τρόπους να την κάνη αορίστου, μη λογαριάζοντας το κόστος , θυσιάζοντας αξιοπρέπεια ,ηθική , προσωπικότητα , για να πραγματώσει το όνειρο του κάθε Έλληνα , την μονιμοποίηση στο δημόσιο τομέα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από την άλλη , έναν καθημερινό τύπο της κοινωνίας μας με χαμηλόμισθη θέση στο δημόσιο , υπέρβαρο , οικογενειάρχη , με χαρακτηριστικά Μεξικάνου , που δεν συγκινεί το γυναικείο φύλλο για αμαρτίες , να μεταμορφώνεται ξαφνικά σε δημόσιο λειτουργό με υπερεξουσίες , να διαχειρίζεται κρατικά κονδύλια πολλαπλάσια του μισθού του , να έχει αποκτήσει αυταρχική συμπεριφορά , να κυκλοφορεί με μαύρα αυτοκίνητα , να έχει γεμάτο το μαύρο πορτοφόλι , απόρροια της δοτής θέσης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού που του παραχωρήθηκε.
Ο τύπος ξαφνικά έχει πάθει ζημία από την μέθη της εξουσίας και δυστυχώς δεν κάνει χρήσει μνήμης για την παρελθούσα ζωή του .
Το……….. κερασάκι στην τούρτα συνέχεια της μέθης ; ……………………
Tο αφροδισιακό σύνδρομο της εξουσίας!!!!!
Να αναγορεύεται σε Καζανόβα - γαμίκουλα μοιράζοντας υποσχετικές σε γυναίκες με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου , εκμεταλλεύονταν αυτό το αδύνατο σημείο τους , θέτοντας πρωτίστως όρο το πήδημα μαζί τους και μετά την μονιμοποίηση τους .
Ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα στην περίπτωση αυτή;
Μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε τους πρωταγωνιστές του καθημερινού σήριαλ……
Αλλά αυτό βγαίνει από την Υπόθεση αυτή είναι το σύνθημα :
Κάτσε να σε Πηδήξουμε και μετά να σε Μονιμοποιήσουμε !!!!!!!!
Και αφού σε πηδήξουμε γιατί να σε μονιμοποιήσουμε ;
Εδώ είναι το πρόβλημα….. ο τύπος πήδηξε και δεν πλήρωσε και εξ αιτίας αυτής της ανεκπλήρωτης υποχρέωσης , απόρροια της αλαζονείας και της μέθης από την υπέρ εξουσία , ο κυκεώνας αυτός.
Α ρε κάτι ξέρουν οι πουτάνες ,
Πρώτα πληρώνεις στο μπουρδέλο και μετά πηδάς.
Για αυτό μην αφήνετε απλήρωτους λογαριασμούς για να μην καταλήξετε μία ημέρα σε φυλακή η σε νοσοκομείο.
Το σπορ Θέλει Προσοχή!!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: