Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

«Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»

Η αρχή «Καίσαρι τα του Καίσαρος και Θεώ τα Θεού» για το γεγονότα επικαιρότητας
στις μέρες μας δεν υφίσταται.Την ώρα που πεθαίνουν 14 άχρονα από χρήση ναρκωτικών ουσιών όλοι υποκριτικά μένουν άφωνοι ,σαστίζουν, και δήθεν αναρωτιούνται πως φτάσαμε σε αυτή τι κατάληξη ,και τι κάνουν ; στρέφονται κατά των διωκτικών αρχών προσάπτοντας αδυναμία και ανεπάρκεια για την αντιμετώπιση του φαινόμενου ,μόδα θα έλεγα εγώ.
Τα ΜΜΕ με τους μεγάλοδημοσιογράφους ξεκινούν ένα κυνήγι μαγισσών για ανεύρεση καταγγελιών από πολίτες σε περιοχές όπου γίνεται το αλισβερίση με σκοπό να δείξουν ,αφού δε έλαβε σοβαρά και δεν ερεύνησε η αστυνομία, ως τον γνωστό αίτιο για αυτή την κατάσταση.
Που είναι η φωνή διαμαρτυρίας ρε Μάγκες ξερόλες ? όταν Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου καλυπτόμενος πλέον πίσω από τη βουλευτική ασυλία, μπορεί να φλυαρεί και μιλάει με τόση άνεση για χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε στο παρελθόν..;
Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ψαριανό , Βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ , γνωστός από χθες για τις αθυρόστομες εκπομπές του στο ραδιοφωνικό σταθμό best radio,απο την απόφαση του ΕΣΡ εναντίον του, συμμαθητής στο σχολείο και κολλητός του Τζίμη Πανούση , και συν στιχουργός στο τραγούδι με το γνωστό στίχο «"Στης βουλής τα έδρανα αχ και εγώ να έκλανα» , πως τα φέρνει τούμπα ο καιρός εεεε,
Τελικά πόση υποκρισία υπάρχει στον κόσμο!!! Το παραβλέπω αυτό και συνεχίζω ,μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο Μega πριν καιρό και πολλά blog είχαν υψώσει ύμνους για την συνέντευξη του, για θέματα όπως τα ναρκωτικά, οι ομοφυλόφιλοι και άλλα.

Στηριζόμενος στην προσωπική του εμπειρία«δεν καπνίζω πια, γιατί το βαρέθηκα»- υποστήριξε ότι η φούντα, το χασίς, δεν είναι σοβαρό ναρκωτικό, αλλά προκαλεί ψυχολογικό εθισμό. Μας αποκάλυψε επισης  ότι ξέρει από «καλό λάδι»
««Ωραία είναι όλα, αλλά εμένα μ΄ αρέσει πιο πολύ της Καλαμάτας, της Ξάνθης είναι πολύ καλό, του Αγρινίου, της Ηλείας»
και συνεχίζει με αφοπλιστική ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε για τα ναρκωτικά διατυπώνοντας την άποψή του και για τις πιο σκληρές ουσίες:
«Η κόκα είναι καταστροφή, αλλά έχει πολύ γέλιο. Ξέρεις, είσαι σπίντα πολύ κι άμα θέλεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου και να προλάβεις να κάνεις πράγματα..
αλλά μετά από μερικά χρόνια θα είσαι γκάου».

Και η άποψη του βουλευτού για τις φωτιές του καλοκαιριού
«Οι πυροσβέστες δεν μπορούσανε να σβήσουνε τις φωτιές, γιατί ήτανε ντάγκλα... από τις φυτείες»!
Καμία φωνή διαμαρτυρίας από κανένα, αντίθετα υψώθηκαν ύμνοι την επόμενη και κατακλίστικε το διαδίκτυο από αποσπάσματα της συνέντευξης .
Εδώ υπάρχει πρόβλημα !!!
Αλλά κάνουμε όλοι τον «Αλέκο» (μαζί και ο Αλαβάνος)
Έκτος του ιδίου, να μας απαντήσουν και οι εισαγγελείς του τύπου που ξέρουν και λογοκρίνουν τα πάντα, εύλογα ερωτήματα
Με τα λεγόμενα του εν λόγο Κύριου εκθέτει ένα ολόκληρο κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου τι έκανε ο Κ.Aλαβάνος για αυτό για να προστατευτεί ;
Να μας διευκρινίσει ο Κ.Ψαριανός εάν είναι ξεμαστούροτος στις συνεδριάσεις της βουλής και μπορεί να συμμετέχει στις ψηφοφορίες με καθαρό μυαλό;
Να μας διευκρινίσει αφού δεν είναι σοβαρό ναρκωτικό το χασίς και προκαλεί Ψυχολογικό εθισμό μπορούμε και εμείς να εθιστούμε σε αυτό ;
Και τέλος να μας πει πως η συναλλαγή με εμπόρους η βαποράκια ναρκωτικών τι αδίκημα είναι ;
(Στο παρελθόν είχε ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών από τα ΜΜΕ για πολιτικά πρόσωπα που σχετίζονταν με τον εάν η άλλο τρόπο με τον κύριο Χριστίδη τον γνωστό τσαοντακαναλαρχη της Θεσσαλονίκης)
Δεν αποπιώ των ευθυνών την Ελληνική Αστυνομία διότι είναι ένοχη και αυτή αλλά δεν μπορώ να ακούω από Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου τέτοια λόγια, διότι είναι ένας από τους τριακοσίους εκπροσώπους μας και να γίνεται γαργάρα από τους εισαγγελείς του τύπου, και να υμνείτε από πολλά ιστολόγια.
Μπορεί κάποιος να απαντήσει στο γνωστό ερώτημα ,που κατάντησε σολκαν από κάποιους δήθεν ¨Έξυπνους » «Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας ;»
Τελικά πια αρχή Ισχύει ;
H Αρχή
«Καίσαρι τα του Καίσαρος και Θεώ τα Θεού»
                         η μήπως  
H Αρχή «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: