Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Επάγγελμα: Διαπλεκόμενος Δημοσιογράφος !!!!!

Αυτό το διάστημα με το έπος του κ.Γενικού διαπιστώσαμε ότι οι κύριοι που πιπίλιζαν, χάριν της διαφάνειας , την καραμέλα «Η δουλεία του Δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει να να να μπλα μπλα μπλα» τελικά , διαπιστώθηκε ότι η διαφθορά δεν είναι μόδα μόνο των πολιτικών μας αλλά δυστυχώς την ακολουθούν και αυτοί .
Τώρα για αυτούς τους «αλητάκους» της ενημέρωσης τους Τηλεσταρ της Δημοσιογραφίας ,τους εισαγγελείς των τηλεοπτικών παραθύρων , τους αδιάφορους ,και τους ξερόλες αισθάνεσαι ντροπή , εμετό , αποστροφή, απέχθεια ,αντιπάθεια .
Αλλά μην πάτε να βγείτε λάδι, ο πρόεδρος σας προσπάθησε προχθές να μετριάσει το κακό λέγοντας ότι έχετε δεχθεί ένα μικρό πλήγμα αξιοπιστίας .
Τι μικρό πλήγμα ρε μάγκες ; είστε όλοι μέσα στον βόθρο και στη δυσοσμία ,εσείς που παίζετε στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης , σε έντυπα ,στη τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, ποιος παίζει ο μικρός των 700 Ευρώ; Δεν νομίζω εσείς παίζετε!!!
Ξεκινάμε με τον Ρουφιάνο –κομιστή του dvd, μεγαλοεκδότης.
Μαύρα 5,5 εκατομμύρια υιοθετημένα από τον ίδιο, που κλαίνε για τον αδιαφανή τρόπο υιοθεσίας τους .
Κολλητοί και συν εκδότες να αλληλοκατηγορούν ο ένας τον άλλον πανελληνίως έχοντας βήμα τα κανάλια των εργοδοτών τους.
Δημοσιογράφοι-παρουσιαστές να ψεύδονται πανελληνίως στον αέρα ενώ έχουν δει το περιεχόμενο του dvd για το αντίθετο .
Μεγαλοδημοσιογράφος "αθέατος'' δίδει το όνομα βουλευτή σε τηλεοπτική εκπομπή στο αέρα ενώ παράλληλα ο άλλος όμοιος του τηρεί δήθεν το δημοσιογραφικό απόρρητο για το όνομα αυτό . καλά ρε μάγκες ποιόν δουλεύετε; Το στήσατε πολύ καλά αλλά δεν μας πείθετε. Ντροπή για όλους σας.
Εκδότες να συναλλάσσουν μέρος μετοχών τους με επιχειρηματίες ,η επιχειρηματίες να εκδίδουν ενημέρωση με δικά τους έντυπα και αναρωτιέμαι για ποια αντικειμενική ενημέρωση μας λέτε;
Το κερασάκι στην τούρτα; εκεί που ήταν οι κρυφές κάμερες και οι μαγνητοφωνήσεις συνομιλιών όπως λέγανε οι κύριοι αυτοί το όχημα για να αποδείξουν την αλήθεια σε ρεπορτάζ κατάντησε να είναι αυτοχειρία με αυτόχειρες τους ιδίους .
Παράδειγμα δημοσιογράφος μαγνητοφωνεί άλλον συνάδελφό του και ένας κολλητός του πρώτου και αυτός δημοσιογράφος το βγάζει στον αέρα. Χαμός !!

Είχα μια απορία και εγώ πως τόσο καιρό αυτά τα δύο φιλαράκια τα είχαν χωρισμένα ; ο λόγος για τον Παπαγιάννη και τον Στέφανο Χίο που έκαναν μαζί το αποκαλυπτικό Δελτίο Ειδήσεων στο extra, ξέρετε τα καραγκιοζιλίκια ,με τα τηλέφωνα βουλευτών που έβγαζαν και τους καλούσαν να απαντήσουν στον αέρα.
Τελικά μπόρεσαν μετά κόπων και βασάνων να κάνουν το αποκαλυπτικό μαζί στο real fm
Οι μαλακίες δυστυχώς συνεχίζονται δεν κόβονται!!!
Το άλλο !! λέτε να ήταν γκάφα του «αθέατου» που είπε το όνομα βουλευτή στον αέρα: δεν νομίζω !!! δανεικά στον κολλητό ξεπληρώνει .(Αρε «Αθεάτε» μου ήσουν πολύ συμπαθής αλλά τώρα με λύπησες).
Σατανική σύμπτωση ρε παιδιά ο ρουφίανος πάλι στην μέση όπως και στο παρελθόν.
Και όπως είχα πει σε προηγούμενη ανάρτηση «όσο το Μουνί το χτυπάς τόσο απλώνει» βλέπω να έχουμε ακόμη πολύ δρόμο ,με πολλές αποκαλύψεις γιατί η υπόθεση απλώνει απλώνει πάρα πολύ……

Δεν υπάρχουν σχόλια: