Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Βενιζέλος: Ο ταύρος κατέληξε σε κότα!!!

Βενιζέλος απεδείχθη μικρότερος των περιστάσεων. Το είχαμε επισημάνει από την αρχή. Δεν έχει το τσαγανό του ηγέτη. Πιστέψαμε ότι μέσα στη θύελλα των γεγονότων θα είχε διδαχθεί. Πέσαμε έξω.
Ένας διορατικός πολιτικός, με στόφα ηγέτη, «οσμίζεται» και διακρίνει την ευνοϊκή συγκυρία για ρήξεις. Δεν περιμένει παθητικά, φωτογραφίζοντας τα οπίσθια των γεγονότων. Ο Βενιζέλος αυτοεξευτελίστηκε, αναμένοντας μοιρολατρικά τη νέα ήττα του Γιωργάκη. Μόνο που τότε οι συσχετισμοί θα είναι πολύ διαφορετικοί και δυσμενέστατοι για τον ίδιο. Γιατί όλη αυτή την αποσύνθεση θα την έχει εισπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ και τότε τα «παιχνίδια» θα είναι διαφορετικά και με άλλους πρωταγωνιστές. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ «ανάσανε» από την άτακτη οπισθοχώρηση του Βενιζέλου…
Ένας διορατικός πολιτικός, με στόφα ηγέτη, δεν αναμένει μοιρολατρικά το πότε θα γίνει η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζει ότι η αποσύνθεση αυτού του κόμματος οδηγείται μοιραία σε διασπαστικές καταστάσεις και επεμβαίνει έγκαιρα να καθορίσει αυτός τις εξελίξεις και όχι να συρθεί πίσω από τις εξελίξεις. Γιατί όλο το πρόβλημα που θα παιχτεί είναι ποιος θα ηγεμονεύσει και θα ανασυγκροτήσει (αναπαλαιώσει) αυτόν το χώρο της «κεντροαριστεράς». Ο Βενιζέλος απώλεσε το «προνόμιο». Μπήκε σαν ταύρος και κατέληξε κότα!!!
Αυτό δείχνει ότι είναι απόλυτα εξαρτημένος από τους «νταβατζήδες». Αυτοί τον «μάζεψαν», παίζοντας την τελευταία τους ελπίδα για την πτώση του Καραμανλή. Επειδή τα πράγματα οδηγούνται γρήγορα σε εκλογές ελπίζουν να «μαγειρέψουν» τις εξελίξεις στην πιθανότητα της ακυβερνησίας.
Και πάλι όμως θα αποδειχτούν οι υπολογισμοί τους στενοί, συνακόλουθα λαθεμένοι. ΟΤΑΝ δεν αναλύεις την αντικειμενικότητα των πραγμάτων και πιστεύεις ότι με «τρικλοποδιές» θα καθορίσεις τις εξελίξεις αποτυγχάνεις…
Αυτό θα πάθουν για άλλη μια φορά οι «μαιτρ» της διαπλοκής και των δολοπλοκιών…
πηγή: Ρεσάλτο στο Ακροαριστερό forum!!!
και συνεχίζει το 2ξίδιο
με τίτλο "Εννέα υπουργοί του Πασόκ εμπλέκονται στις ΜΙΖΕΣ της SIEMENS.!!!"
"Τα επιτελεία και των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν πάρει φωτιά για να "ανακαλύψουν" τους μιζαρισμένους. Οι δικαστικές έρευνες στη Γερμανία έχουν προχωρήσει τόσο πολύ και πολλοί πρώην υπουργοί και μεγαλοστελεχάρες του Πασόκ έχουν χάσει τον ύπνο τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βενιζέλος δεν προχώρησε στη ρήξη. Η σκέπη του Πασόκ προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες αλληλοϋποστήριξης, αν και ο πρόεδρος δεν εμφανίζεται τόσο πρόθυμος να στηρίξει τουλάχιστον τους βενιζελικούς μιζαρισμένους.
Οι ολυμπιακές miesens ξεκινάνε από το 2000 και μπλέκουν άμεσα ή έμμεσα και εν αγνοία τους ή εν γνώση τους, εννέα(9) υπουργούς του Πασόκ και μια πλειάδα μεγαλοσυνδικαλιστών που συνωστίζονται κυρίως στο πλευρό του Παπανδρέου. Είχαν γνώση οι συνδικαλισμένοι της μίζας!Σε αγώνα δρόμου και συννενοήσεων με την Κυβέρνηση βρίσκονται επιτελείς του Γιωργάκη για απεμπλοκή επιφανών «σοσιαλιστών» και κυρίως του Χρυσοχοϊδη που φαίνεται ενεπλάκη σε ήδη στρωμένο παραμάγαζο μίζας και διαφθοράς!
Τα πανηγύρια δεν ξεκίνησαν κ
και το αίμα στην αρένα ακόμα δεν έτρεξε!!!"
Νυκτερινός Επισκέπτης
μας βγήκε τσούφιος ο μπένι

Δεν υπάρχουν σχόλια: