Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση
από  εναν πρώην Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου
εμείς δεν θα αναφέρουμε το όνομα του προς το παρόν, διότι με email μας έστειλε τα άρθρα, ο λόγος, διότι είναι που είναι καμένος φοβόμαστε μήπως υπάρχει καμία περίεργη ενέργεια και πράξη και εκθέσουμε τον εν λόγω εν αγνοία του .και τρέχουμε και δεν φτάνουμε..........

Ακολουθεί το κείμενο
"Υπάρχει ένας κοινός τόπος που οι αρχηγοί του δικομματισμού μοιράζονται άρρητα μυστήρια ! Έχουν παρακολουθήσει τις απόρρητες συνεδριάσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ!! Είναι βέβαια αδιανόητο πολιτικά πρόσωπα που ορκίζονται στο Σύνταγμα να συμμετέχουν σε μυστικές εταιρείες….
Αυτών όμως δεν ιδρώνει το αυτί. Τήρησαν τον όρκο σιωπής, μπήκαν στα σεμινάρια και βγήκαν ατσίδες!!! Μαζί τους η κ. Ντ Μπακογιάννη ,η κ. Διαμαντοπούλου,ο κ. Πάγκαλος,ο κ. Μάνος ,ο κ. Ανδριανόπουλος, οι χρηματοδότες επιχειρηματίες της κ Ρεπούση με το γνωστό βιβλίο παραχάραξης της ιστορίας (Δαυίδ- Κωστόπουλος-Παπαλεξόπουλος κλπ ). Όλοι τους διαπρέπουν στο εκτελεστικό τους ρόλο υπηρέτησης των γεωπολιτικών σχεδιασμών του διεθνούς για την προετοιμασία μέσω της Ανοικτής Κοινωνίας, της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», όπως πρόσφατα μας προανήγγειλε ο κ Ν Μουζέλης και επανέλαβε πολλάκις ο κ Γ Παπανδρέου(Χιλή 6-7 / 11/2006 Σοσιαλιστική Διεθνής) και διαρκώς έκτοτε..
Η κ Διαμαντοπούλου έφερε την πρόταση να γίνουν τα Αγγλικά δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδας ,(όχι ξένη), τα έγγραφα του κράτους να τυπώνονται δηλαδή σε δύο ισότιμες γλώσσες!!!Να μας απευθύνονται στα Αγγλικά και να είμαστε υποχρεωμένοι να τους απαντάμε σαυτά!! Να πάψει πλέον η μετάφραση στις δύο γλώσσες!!!
Το ίδιο ακριβώς πρότειναν οι Μάνος -Ανδριανόπουλος πολλές φορές τα τελευταία χρόνια!! Τι σύμπτωση…και τι κινδύνους κρύβει αυτή η περίεργη ομοθυμία;;;
Ο κ Πάγκαλος ωρύεται γιατί δεν δίνουμε εδώ και τώρα ψήφο σε όλους τους μετανάστες που έχουν έλθει στη χώρα!!!! Είμαστε λέει «φασίστες» όσοι διαφωνούμε μαζί του!!! Ώστε να αποκτήσουμε πάραυτα μειονοτικά κόμματα!!!
Η κ Ντ Μπακογιάννη έσπευσε να ναρκοθετήσει το Μακεδονικό προσφέροντας προκαταβολικά το όνομα μέσω της σύνθετης ονομασίας καταργώντας αυθαίρετα την συμφωνία των πολιτικών αρχηγών του 1992!!
Έδωσε ποσόστωση στους μουσουλμάνους (Έλληνες πολίτες) της Θράκης για τους διορισμούς στο δημόσιο!!
Ας δούμε τώρα που ακριβώς έχουν συμφωνήσει οι δύο εκλεκτοί συμφοιτητές και -μέλη του διεθνούς κυκλώματος.
1)Να ψηφίσουν από κοινού να ενταχθούν τα Σκόπια ως Μακεδονία (FYROM) στο ΝΑΤΟ. Συνάντηση Γ Παπανδρέου –Ν Μπακογιάννη –ανακοίνωση Μπεγλίτη υπέρ σύνθετης ονομασίας.
2) Μέχρι τις εκλογές και οι δύο ήταν υπέρ του βιβλίου της κ Ρεπούση- Σόρος (Μπίλντερμπεργκ)!!
Μετά την αποδοκιμασία-καταδίκη- του λαού στην κ Μαριέτα Γιαννάκου ο κ Καραμανλής αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί (γιατί δεν το έπραξε προεκλογικά;) ο δε Παπανδρέου έβαλε τον εκπρόσωπο τύπου κ Ραγκούση να διαμαρτυρηθεί για την απόσυρση του βιβλίου προπομπού των εξελίξεων στην πολυπολιτισμική (sic) Μακεδονία….
3)Να επαναφερθεί το απορριφθέν σχέδιο ΑΝΑΝ και να εφαρμοστεί στην Κύπρο. Να ενισχυθούν εκλογικά οι αντίπαλοι του εθνικού ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου και ειδικά οι «δούρειοι ίπποι» που συμφωνούν με τις εντολές των ΗΠΑ..

4) Να οδηγηθεί η Ελλάδα μαζί με την Τουρκία με συνυποσχετική στο δικαστήριο της Χάγης ,οι Τούρκοι να αναγνωρίσουν το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, πως τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα ,αλλά να επαναχαραχτούν τα σύνορα σε βάρος μας!! Αφού βέβαια αφοπλιστούν τα νησιά!!!
5)Να ενταχθεί η Τουρκία ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!
Δηλαδή εκτός των άλλων να υπάρξει πλήρης ελευθερία στην διακίνηση –εγκατάσταση πληθυσμών, ώστε να καταληφθεί η Θράκη και το Αιγαίο αναίμακτα….
6)Να δοθεί δικαίωμα ψήφου σε όσους μετανάστες είναι στη χώρα !!! Γιαυτό άλλωστε την «πολυπολιτισμική» Ελλάδα θέλουν και οι δύο τους!!! Η διαγκωνισμός στην βουλή ποιος πρώτος θα δώσει ψήφο στις δημοτικές εκλογές κατ αρχήν, ήταν εντονότατος.
7)Να ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα με συνταγματική αναθεώρηση ή από το παράθυρο μέσω κολλεγίων(πχ Κύπρου) ή με υπογραφή διεθνών συμφωνιών ισοτιμίας…Εκτός των συνεπειών του εμπορευματικού τύπου εκπαίδευσης θα επέλθει αναπόφευκτα και εκπαιδευτικός αφελληνισμός!!!
Είναι φανερό ότι λόγω της συμπόρευσης τους, έχει απαντηθεί στην συνείδηση του κόσμου το δυσεξήγητο της απουσίας ουσιαστικής αντιπολίτευσης εκ μέρους του Γ Παπανδρέου. Ο τελευταίος επιδείχνει υπερβάλλοντα ζήλο στην προώθηση των φανερών σχεδίων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γιαυτό θα του αφιερώσω χωριστή ανάλυση. Ο Κ Καραμανλής έχει προσωρινά κρυφθεί (ως πότε;) πίσω από τον Ανδρεοπαπανδρεικό Κάρολο Παπούλια που αποτελεί αντίποδα του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ( του μοναδικού Έλληνα που απέρριψε πρόσκληση συμμετοχής της περιώνυμης λέσχης) .
Η αναφορά μας αυτή δεν εμπεριέχει ίχνος συνωμοσιολογικής προσέγγισης, γιατί τα σχέδιά τους είναι φανερά, προκλητικά και διατυμπανίζονται με θράσος ως ο μονόδρομος της προόδου και της ειρήνης!!!!
Μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την εθνοκάθαρση σε βάρος των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο κάνουν και ένα δημοψήφισμα αυτοανακήρυξης των Αλβανών σε κράτος και προχωράνε παρακάτω.
Αλήθεια; το τέλος του έθνους κράτους που έγινε ιδεολογικό φετίχ για την Ελλαδική ψευτοαριστερή –ψευτοδεξιά νομενκλατούρα, πως συμβιβάζεται με την ίδρυση δεύτερου Αλβανικού κράτους στα Βαλκάνια;;;; Από πότε οι μειονότητες φτιάχνουν κράτη και δεν συνυπάρχουν με τις άλλες εθνότητες;;; Τι τεράστια αντίφαση είναι αυτή;;
8) Ο ίδιος μηχανισμός που έδρασε για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας φέρνει Κ Καραμανλή –Γ Παπανδρέου κοντά να συμφωνούν για την αναγνώριση του κράτους αυτού, του βασικού συμμάχου του Τουρκικού ψευδοκράτους των κατεχομένων της Κύπρου.
Το ζήτημα έχει ανοίξει και δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν οι «μπιλντερμπέργκερς».
Η συμπληρωματικότητα και τα αδιέξοδα του πολιτικού συστήματος εξηγούνται τώρα με πλήρη σαφήνεια ως προς τον προσανατολισμό των κομπάρσων του…
Και βέβαια ο Ελληνισμός οφείλει να ανησυχεί γιατί η διάβρωση των κομμάτων είναι τεράστια!!!(Όχι θα άφηναν τα διεθνή κέντρα στρατηγικής να προχωρήσουν τα πράγματα ανεξέλεγκτα).
Ο παγκόσμιος πόλεμος επικράτησης κεφαλαίων και παρανοϊκών σκοταδιστών συνεχίζεται…

9) Η πρόσφατη δήλωση του Κ Καραμανλή, ότι αποδέχεται να ενταχθεί στο σύνταγμα πρόταση του Γ Παπανδρέου για το γερμανικό εκλογικό σύστημα ,(με τον διορισμό των βουλευτών από την εκάστοτε κομματική ηγεσία), αποτελεί αναζήτηση τεχνικής λύσης στο πολιτικό πρόβλημα του τόπου. Αφενός έτσι επιδοκιμάζεται ο αρχηγικός αυταρχισμός και η κατάληψη της πολιτικής σκηνής γίνεται από τα πάνω, περιορίζοντας την λαϊκή ετυμηγορία, αφετέρου μετατοπίζεται το πρόβλημα της χώρας που πάσχει από έλλειψη Εθνικής ηγεσίας.
Πέρα από την διαφθορά που κατακλύζει τους διαχειριστές, ο μέν Κ Καραμανλής έχει το πλεονέκτημα να κινήσει διαδικασίες απεγκλωβισμού από την Νατοϊκή αιχμαλωσία, ο δε Γ Παπανδρέου φέρεται παραδομένος στις εξαρτήσεις του.
Αν δεν εκφραστεί γνήσια πατριωτική πολιτική, τα δύο κόμματα θα παίξουν το παιχνίδι των ΗΠΑ με πολυδιασπάσεις ,ατέρμονες και αδιέξοδες.
Ύστερα θα τους φταίνε οι «άλλοι», τα μικρά σε μέγεθος κόμματα που τους απειλούν την μονοκρατορία!!! Ας το πάρουν απόφαση!! Η θα στραφούν στο λαό ζητώντας ταπεινά συγγνώμη και θα ανορθώσουν τον τραυματισμένο εθνικό εγωισμό των Ελλήνων, η θα βουλιάξουν στον βάλτο της δουλοπρέπειας.
Και για να τελειώνουμε, δεν είναι μόνοι τους σαυτή τη χώρα!!!!!!
Υπάρχουν δυνάμεις με ιστορική μνήμη ,αρχές και αξίες ,επαρκείς ώριμες και ικανές να αναπληρώσουν το υπαρκτό πολιτικό κενό και να οδηγήσουν την χώρα στην Εθνική Ανάταση!!!"
Νυκτερινός Επισκέπτης
εάν είναι αυτός ,μου θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του αλλά για μας πείσει πρέπει να ιδρώσει και να ιδρώσει πάρα πολύ εμείς που είμαστε από την Θεσσαλονίκη ξέρουμε ελάχιστα για την ζωή του την σημερινή αδικείται γιατί τα γεγονότα δεν φτάνουν μεχρι εδώ να μην περιορίζεται τοπικά μόνο !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: