Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Οι Φασίστες του ΠΑΜΕ και της Αριστεράς!!!!!

Συντάκτες : Κωνσταντίνος & Νυκτερινός Επισκέπτης          

Εχθές το βράδυ λίγο μετά τις εννέα, μέλη του ΠΑΜΕ «εισέβαλαν» στο κεντρικό στούντιο του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΊ΄». Όπως ισχυρίστηκαν τα μέλη της οργάνωσης, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του σταθμού, για να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη προβολής της πανελλαδικής απεργίας της 13ης Φεβρουαρίου και διευκρίνισαν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δε στρέφεται εναντίον του ΣΚΑΊ΄ μεμονωμένα, αλλά αφορά όλα τα Μ.Μ.Ε.
Οι λόγοι για τους οποίους προέβησαν στη παραπάνω ενέργεια τα μέλη του ΠΑΜΕ, νομίζω αφήνει παντελώς αδιάφορο το 90 έως 95% των Ελλήνων. Τι κατάφεραν οι συγκεκριμένοι, νομίζω ότι είναι θέμα προς συζήτηση, μόνο γι αυτούς. Εάν ήταν σωστή η ενέργεια και πάλι δεν απασχολεί κανένα, διότι ο κόσμος «μπούχτισε» κάθε μέρα να παρακολουθεί πορείες, συγκεντρώσεις, καταλήψεις που οργανώνονται εναντίον ενός κράτους που είτε διαμαρτύρεσαι είτε όχι «κωφεύει» για τα πάντα και αδιαφορεί για όλα. Να τονιστεί βέβαια ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν αποδείξει τόσα χρόνια ότι είναι φιλήσυχοι, αγωνιζόμενοι για τις ιδέες τους και μόνο τις ιδέες τους σεβόμενοι τους γύρω τους, σε αντίθεση με άλλους «αριστερούς» που καθημερινά, καταστρέφουν, γιατί το μόνο μέλημά τους είναι η αναρχία και η αποσταθεροποίηση των πάντων.
Το θέμα είναι άλλο. Το θέμα πέρασε στα «ψιλά». Δεν πείραξε κανένα η εισβολή και η διακοπή του προγράμματος. Δεν ενόχλησε κανένα επειδή τα παραπάνω τα έκανε το ΠΑΜΕ.
Φανταστείτε την κατάληψη εχθές να την είχαν πραγματοποιήσει το ίδιο ειρηνικά και επικαλούμενοι τους ίδιους λόγους, μέλη της «Χρυσής Αυγής».
Πρώτ’ απ’ όλα οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΊ΄ θα αντιδρούσαν λες και θα τους έπαιρναν τις δουλειές και θα πέταγαν τους ακροδεξιούς, στο δρόμο επειδή ιδεολογικά κατά 99% είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Δηλαδή οι αρεστοί και σχεδόν συνοδοιπόροι σύντροφοί τους νομιμοποιούνται, ενώ οι αντιδραστικοί και φασίστες, χτυπιούνται. Με το που μαθεύονταν το περιστατικό, «εξοργισμένοι» αριστεροί, κομμουνιστές, αριστεριστές. αναρχικοί, διάφοροι κλπ θα έτρεχαν να αντιπαρατεθούν, με τον αιώνιο εχθρό. Θα πολιορκούσαν τα πάντα, θα κατέστρεφαν τα πάντα έως να λιώσουν τον αντίπαλο. Τα κανάλια θα επαναστατούσαν. Έκτακτα επί εκτάκτων δελτία, θα μας έπρηζαν και μια τέτοια κάλυψη για την εισβολή των Χρυσαυγιτών, θα γινόταν μόνο σε περίπτωση πολέμου. Πόσοι «προοδευτικοί» Κουναλάκηδες ,Στρατούληδες και Σία, θα έβγαιναν και σε πρώτο πλάνο θα πετροβολούσαν τους Χρυσαυγίτες; Πόσοι Νεοδημοκράτες, Πασοκτζήδες κλπ θα μίλαγαν για την εγκληματική κατάληψη του σταθμού, από φασίστες που αμαυρώνουν τη Δημοκρατία και προκαλούν το κοινό αίσθημα; Πόσοι από το ΠΑΜΕ συνελήφθησαν για τη παραπάνω κατάληψη; ( γιατί υπάρχει σίγουρα αδίκημα) Κανένας. Αν τη κατάληψη την έκαναν οι άλλοι, οι μισοί θα ήταν τώρα στη φυλακή και οι άλλοι μισοί στα νοσοκομεία.
Οι Χρυσαυγίτες και οι ομοϊδεάτες τους είναι κατακριτέοι για τα πιστεύω τους. Προσωπικά μου προκαλούν αποστροφή. Είναι όλοι απόγονοι Ταγματασφαλιτών, δοσίλογων και γενικά «σκοτεινών» τύπων. Δεν εξετάζουμε όμως αυτό.
Το θέμα είναι, ότι αξιόποινες πράξεις που γίνονται από «προοδευτικούς», πλέον περνάνε στο «ντούκου» και σχεδόν νομιμοποιούνται διότι πλέον ο τίτλος «αριστερός», παρέχει άσυλο. Δε βάζω στο ίδιο τσουβάλι το ΠΑΜΕ και τους «περίεργους» οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και συναφών κομμάτων. Είναι τελείως διαφορετικοί. Απλώς και αυτοί χωρίς να φοβούνται κάτι, πλέον διαμαρτύρονται με ενέργειες που δε δίνουν πια λογαριασμό σε κανένα. Ο κόσμος απλώς παρακολουθεί και επειδή έχει πάθει ανοσία στις καταλήψεις κλπ δεν καταλαβαίνει ότι γίνονται διακρίσεις σ’ αυτά τα γεγονότα.
Όχι κύριοι…Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε ακροαριστερός, είμαι Έλλην . Σταματήστε επιτέλους όμως να μου πασάρετε ότι, προοδευτικό είναι το κάθε τι «αριστερό» και να χλευάζεται και να ονοματίζεται φασιστικό κάθε τι Ελληνικό και εξηγούμε το φωνάζω δυνατά(με κεφαλαία γράμματα) μήπως μου δώσουν μία απάντηση οι φασίστες του ΠΑΜΕ :
ΣΤΟ «ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ-ΚΡΑΤΟΣ» , «ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ» (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ),ΣΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΑΡΧΗΣ ΓΙΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ «ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ»,Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΙΣΤΟΡΙΑ , ΕΘΙΜΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ,ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ,ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ,ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ,ΣΚΛΑΒΑ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ),ΕΙΣΑΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ.
ΟΤΑΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ(ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΣΕ «ΒΟΡΕΙΩΝ»)ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΠΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ .ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΕΙΣΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ.
ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ‘Η ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ,ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΗΛΩΝΕΙΣ ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ,ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ,ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ,ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ).
ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΣ ,ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ,ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΩΝ ΌΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΗΘΗ ,ΕΘΙΜΑ ,ΜΕ ΧΑΣΗΣ ,ΜΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ,ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΣΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ,ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ,ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΦΩΤΙΕΣ , ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ,ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 21-4-67 ΈΩΣ 8-10-73 ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ)ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΜ…… Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΘΕΝ ΦΤΙΑΧΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΟ 1974,ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ =ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ .ΧΑΛΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΩΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΕΛΙ , ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΠΑΚΗΣ» ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ,ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ , ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ , ΘΑ ΟΣΘΑΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΑΙΜΟΝ,ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΩΝ ,ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ ,ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ,ΚΥΠΡΟΣ ,ΗΠΕΙΡΟΣ ,ΠΟΝΤΟΣ ,ΙΩΝΙΑ ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΛΠ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΑΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΤΟΝ Α’ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΧΟΡΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ,ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ,ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ,ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΑ ,ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ(ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ,ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!
ΤΕΛΟΣ ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΓΡΑΙΚΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ-ΤΟΥΡΚΟ -ΓΥΦΤΟ-ΡΩΜΙΟ, ΒΑΛΚΑΝΙΟΨΕΥΤΟΚΙΟΤΗ -ΚΟΤΑΜΠΑΣΗ, ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ ΈΛΛΗΝΑ.
ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΑΠΙΑ»ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ :ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΜΕΙΑ.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ,ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ? ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΖΙΚΕ ΟΧΛΕ?
ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΤΕ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΛΟΙΠΟΝ,ΠΟΛΥΦΙΛΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΙΓΑΙΟΙ-ΝΑΙ ΑΙΓΑΙΟΙ- ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ,ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ,ΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ,ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.
Επιτέλους όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι και όλοι πρέπει να ελεγχόμαστε με τους ίδιους όρους για τις πράξεις μας. Τί έχουν να πούν οι οι φασίστες  ΚΟΥΝΑΛΑΔΗΚΕΣ ,ΣΤΡΑΤΟΥΛΙΔΕΣ ( έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό) ΚΑΙ ΣΙΑ;τελικά οτι Ελληνικό είναι φασιστιστικό ;
ΕΥΟΙ-ΕΥΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΙΓΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους κάποιος να τα πει με το όνομα τούς μπράβο Νυκτερινέ Επισκέπτη

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αν και μας απεχθάνεσαι δεχτεί η γνώμη σου για εμάς σε συγχαίρω που τα λες σταράτα φαντάσου τι θα γινόταν εάν το κάναμε εμείς θα μας έτρωγαν τα κανάλια εδώ έχουν αποκηρύξει την οργάνωση παράνομη ποιοι τα κουμούνια που ότι κάνουν το θεωρούν ιδεατό

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια αφηστε με ησυχο με τους προβληματισμους σας.
εδω η βατιδου δεν εχει να φορεσει ρουχα και θα αρρωστησει αν δε πηγαινει μυκονο και σεις μου λετε για χρυση αυγη και μαλακιες.ελεος

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ