Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΚΛΕΨΕΙ'' ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;

Συντάκτης: Κωνσταντίνος
Συνεργάτης
Αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα, βγαίνουν τα γκάλοπ για τη σημερινή δύναμη των πολιτικών κομμάτων, στα οποία φαίνεται μια θεαματική άνοδος της Αριστεράς και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο κάτω θα παραθέσουμε τη τύχη των Αριστερών στη χώρα, όποτε είχαν αυξημένα ποσοστά:
1929: Ο Ε. Βενιζέλος για να εκμηδενίσει «εν τι γενέσει του» το Κ.Κ.Ε. πέρασε στη Βουλή το περίφημο «Ιδιώνυμο». Προέβλεπε ποινή φυλάκισης πάνω από έξι μήνες για όποιον "επιδιώκει την εφαρμογή ιδεών εχουσών ως έκδηλο σκοπό την δια βίαιων μέσων ανατροπή του κρατούντος κοινωνικού συστήματος ή ενεργεί υπέρ της εφαρμογής αυτών προσηλυτισμό...". Ήταν το πρώτο νομοθετικό μέτρο κατά του Κ.Κ.Ε. και εγκαινίασε σειρά από έκτακτα μέτρα που θα θεσπιστούν αργότερα από το ελληνικό κράτος κατά της αριστεράς. Με την επίκληση του "ιδιωνύμου" διαλύθηκαν οι περισσότερες εργατικές οργανώσεις προς τα τέλη του έτους 1930.
1936: Ο Ι. Μεταξάς μετά από σχετικά μεγάλη αναταραχή που προκάλεσαν στη χώρα οι Κουκουέδες με βίαιες απεργίες, ταραχές κλπ και κάποιο «σεβαστό» ποσοστό στη δύναμή του, μέσα σε 4 χρόνια στηριζόμενος σε μια Αστυνομία στα πρότυπα της Αγγλικής (παρακολουθήσεις, ρουφιάνοι, βασανιστήρια, δηλώσεις μετανοίας κλπ), κατόρθωσε ουσιαστικά να διαλύσει «εκ θεμελίων» το κόμμα.
1944: Το ποσοστό των Αριστερών αμέσως μετά τη Κατοχή (μπορεί και βιαίως) οι πιο μετριοπαθείς το ανέβαζαν στο 30%. Μετά την «αγοραπωλησία» της χώρας από τους Στάλιν και Τσόρτσιλ, οι Βρετανοί οδήγησαν τη χώρα στον Εμφύλιο των «Δεκεμβριανών» με αποτέλεσμα τη προσωρινή πτώση της Αριστεράς, μετά τις απίστευτες θηριωδίες που διέπραξαν.
1947: Ο Εμφύλιος στην Ελλάδα εν μέσω «ψυχρού πολέμου», είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι Η.Π.Α. «αγοράζουν» τα δικαιώματα των Βρετανών στη χώρα. Τροφοδοτώντας την Εθνική κυβέρνηση με την τελευταία λέξη της πολεμικής βιομηχανίας, κατορθώνουν να «εξαφανίσουν» τους Κομουνιστές και με τη λήξη του πολέμου, να εγκαθιδρύσουν κυβερνήσεις εξαρτώμενες απ΄ το Παλάτι, δηλαδή απ’ αυτούς.
1958: Συμβαίνει κάτι το απίστευτο: Οι κομουνιστές στις εκλογές εκείνης της χρονιάς παίρνουν το απίστευτο ποσοστό του 24,42% και γίνονται Αξιωματική Αντιπολίτευση. Οι Αμερικάνοι διαπίστωσαν ότι ο Δούρειος Ίππος τους κατά του Κομμουνισμού στην Ευρώπη, παρά τα σκληρά μέτρα που είχαν λάβει, «έμπαζε» και αποφάσισαν να ποντάρουν στο χαρτί που το έλεγαν «Ανδρέα».
1959-1967:Κατ’ αρχάς «ξέθαψαν» το υποχείριο των Άγγλων Γ. Παπανδρέου ώστε να υφαρπάξει τις ψήφους των μετριοπαθών αριστερών, τάζοντας τους αερολογίες και έριξαν τον ΠΡΑΚΤΟΡΑ τους ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ώστε με τη πολιτική συμπεριφορά του να προετοιμάσει τον λαό προς επιβολή δικτατορίας και «σβήσιμο» του κομουνισμού. Όλα πήγαν καλά, μόνο που τους πρόλαβαν άλλοι(οι συνταγματάρχες) και όχι οι δικοί τους( στρατηγοί)και η σύμπλευση των δύο πλευρών ήταν κάτι παραπάνω από αρμονική. (Βέβαια δεν είναι της στιγμής, αλλά ότι δεν το ήξεραν αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι παραπάνω είναι ακόμα στη φυλακή ή πέθαναν σ’ αυτή, σε μια χώρα που όλες τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί).
1974-1981: Με το θαμώνα των μασονικών στοών Κ. Καραμανλή δεν είχαν κάποιο πρόβλημα αλλά η δύναμη του Κ.Κ.Ε. ανέβηκε.
1981: Η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ στην ιστορία του νεώτερου Ελληνικού κράτους. Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των Αμερικάνων με την εβραϊκή ρίζα ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, έκλεψε τουλάχιστον το 60% των ψήφων της Αριστεράς, με τις βαρύγδουπες υποσχέσεις του όπως έξω απ’ το ΝΑΤΟ την ΕΟΚ κλπ κλπ κλπ εφαρμόζοντας μια πολιτική που θα τη ζήλευαν και οι πιο πιστοί φίλοι των Αμερικάνων. Διέλυσε εκ βάθρων την υγιή οικονομία που παρέλαβε(δεν ήταν χαζοί οι Ευρωπαίοι που μας έβαλαν νωρίτερα στην ΕΟΚ) διορίζοντας στο Δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες αγράμματους-χτίζοντας το στρατό των πρασινοφρουρών- και για τη συντήρησή τους, λάμβανε συνεχώς υπέρογκα δάνεια, ενώ τα ήθη στη χώρα «ισοπεδώθηκαν», από τη στιγμή του νεύματος προς τη μετρέσα του, λέγοντας εμμέσως στο λαό του: «αφήστε τις γυναίκες σας και παντρευτείτε κοπελίτσες 40 χρόνια μικρότερες».Για εξωτερική πολιτική δε μιλάμε: Πούλησε στο Νταβός το 1987 τα πετρέλαια της Ελλάδας με την υπογραφή της συμφωνίας με τους τούρκους για μη εκμετάλλευση των πετρελαίων μας.
1989-2007: Με τη κατάρρευση του κομμουνισμού παγκοσμίως, στην Ελλάδα τα ποσοστά της Αριστεράς έπεσαν στα επίπεδα της δεκαετίας του 30. Φυσικά με τους εβραιόδουλους Μητσοτάκη, Σημίτη και Κωστάκη Καραμανλή ,δεν είχαν κάποιο πρόβλημα.
2008: Μετά τη τρομαχτική αποτυχία της 5μηνης διακυβέρνησης της χώρας από την «άχρηστη» κυβέρνηση του Κωστάκη και την παντελή ανυπαρξία του ΠΑΣΟΚ(ο μπούφος Παπανδρέου δεν τους βγήκε), ο κόσμος ανέβασε τα ποσοστά της Αριστεράς στα επίπεδα του 1958. Αδιανόητο. Σ’ όλο τον κόσμο ο κομμουνισμός «πέθανε», στην Ελλάδα και στη Κύπρο πολύ υψηλά ποσοστά. Κάτι πρέπει να κάνουν. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο πρέπει να βγει και να τους πάρει τις ψήφους. Ετοιμαστείτε για καινούργιο ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Έρχεται. Ποιος νά’ναι; Λέτε ο Τσίπρας να έχει πάρει εντολές για το θέμα; Λίγο δύσκολο. Είναι και η Γιάννα, αλλά πώς να πάρει τις ψήφους των κομμουνιστών; Τι να τους τάξει; Να αναστήσει τον Βελουχιώτη; Μέχρι το τέλος της χρονιάς η κυβέρνηση του Κωστάκη, δεν θα επιβιώσει. Μέχρι τότε θα δούμε ποιος θα είναι ο νέος πράκτορας των Αμερικανοεβραίων που για μια ακόμη φορά με διάφορα μέσα(όπως πάντα) θα πάρουν τη ψήφο των Αριστερών εν Ελλάδι.
Τέλος και κάτι εκτός θέματος. Θυμηθείτε και τους Γκλύξμπουργκ γιατί κάτι ακούγεται ότι η εβραία Μαρί Σαντάλ εξέφρασε την επιθυμία της, επιτέλους να κυβερνήσει το λαουτζίκο της Ελλάδας.
Εδώ είμαστε…Κοντός ψαλμός αλληλούια….

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Ή ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ;

Ανώνυμος είπε...

RE PRASINOFROYRE H BASH THS SOYDAS TI EINAI;POY TIS EDIOKSE RE BOLEMENE;

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα παιδιά. Οι χουντικοί είναι μέσα, γιατί δεν έδωσαν τις βάσεις της Ελλάδας στις ΗΠΑ στο πόλεμο του Ισραήλ με τους Άραβες τον Νοέμβριο του 1973 και γι αυτό και τους έριξαν με τον Ιωαννίδη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ,ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ 700 ΧΛΜ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΚΡΑΤΩΝ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.