Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Ζήτω η Δημοκρατία των συνδικαλιστών του δημοσίου

Συντάκτης: Κωνσταντίνος
Συνεργάτης
1.Ο μεγαλοσυνδικαλιστής του Δημοσίου απαραιτήτως πρέπει να’ χει μούσι και να’ χει όψη «μπαρόβιου», ώστε να τρομάζει τους υπολοίπους.
2.Όσο πιο αγράμματος είναι τόσο καλύτερα, ώστε να μη γίνεται να συνεννοηθείς μαζί του.
3.Φυσικά έχει διοριστεί χωρίς να είχε κανένα προσόν, τη δεκαετία του ΄80 και ειδικότερα το Μάιο του 1985.Η συμμετοχή στις αλητείες των πρασινοφρουρών, είναι το διαβατήριό του για τη συμμετοχή του στα συνδικαλιστικά.
4.Παίρνει τριπλάσιο μισθό από τους υπόλοιπους εργαζομένους χωρίς να προσέρχεται καν στη δουλειά του λόγω των «συνεδριών» που υποτίθεται ότι συμμετέχει.
5.Τα παιδιά του σπουδάζουν στην Μ. Βρετανία ή στις Η.Π.Α. κι όχι στη Βουλγαρία ή στη Ρουμανία.
6.Φροντίζει πάντα πρώτα τη τσέπη του και μετά τα συμφέροντα των συναδέλφων του.
7.Εκβιάζει τους πάντες για να γίνεται το δικό του και απαγορεύει με τραμπούκους, την είσοδο στην εργασία τους, αυτών που θέλουν να δουλέψουν.
8.Δωροδοκείται από τους πάντες.
9.Ζηλεύει για την περιουσία των άλλων και στοχεύει άπληστα, στο να το κάνει μεγαλύτερη.
10.Θεωρεί ότι ο φορέας στον οποίο δουλεύει, είναι περιουσία του και όχι του Κράτους.
11.Αδιαφορεί παντελώς για τους υπόλοιπους συνανθρώπους του, όταν «διατάζει» απεργία με μόνο στόχο του, να μη χάσει τα απίστευτα προνόμια που έχει κατοχυρώσει με εκβιασμούς.
12.Ποτέ δε λαβαίνει υπόψη του τη πλειοψηφία για έναρξη απεργίας ούτε την ιδεολογία του, αλλά ο στόχος του είναι η παρεμπόδιση της λειτουργίας του Κράτους.
13.Βάζει τον «κόσμο του» να απεργήσει πάντα Παρασκευή και Δευτέρα, για να παραθερίζει περισσότερες μέρες στα διάφορα εξοχικά του.
14.Μισεί τους υπόλοιπους συνδικαλιστές, διότι τους θεωρεί πιθανούς «πριονιστές» της θέσης τους.
15.Φυσικά ο απώτερος στόχος του, είναι η αναρρίχηση στην Ιεραρχία για να γίνει αύριο-μεθαύριο, βουλευτής , νομάρχης κλπ.

Ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς τους συνδικαλιστές της Δ.Ε.Η. που κατεβάζετε όποτε σας γουστάρει τους διακόπτες, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να καταστρέφονται οικονομικά ή να ταλαιπωρούνται αφάνταστα. Τι μισθό παίρνετε; Τι σύνταξη θα πάρετε; Αυτές τις απίστευτες απολαβές σας, τις παίρνουν άλλοι του Δημοσίου; Εχθές μου έλεγε (το ορκίζομαι στο Θεό) ο γείτονάς μου που είναι τεχνικός στη Δ.Ε.Η. ότι έχει δηλώσει έδρα του τη πόλη της καταγωγής του και υπηρετεί «εκτός έδρας» σε κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου. Εκτός του ότι 4 μήνες τον βλέπω στην έδρα του και ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του και δεν πηγαίνει να φτιάξει τις τυχόν βλάβες, μου εκμυστηρεύτηκε ότι παίρνει 5.000 ευρώ το μήνα. Ένας ιπτάμενος μαχητικού αεροσκάφους (με τις 15 διανυκτερεύσεις εκτός σπιτιού του χωρίς να κοιμάται και χωρίς να πληρώνεται, με την τόση ζημιά της υγείας τους και το τόσο άγχος, παίρνει από 1000 έως 1600 ευρώ (το δεύτερο ποσό είναι για 20 χρόνια υπηρεσίας με δυο παιδιά και βαθμό επισμηναγού και πάνω). Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι τι να πουν; Αν ήσασταν στη θέση τους με τη δύναμη που έχετε, το λιγότερο που θα μας κάνατε, θα ήταν να μας βομβαρδίζετε.
Ζήτω η Δημοκρατία των μεγαλοσυνδικαλιστών του Δημοσίου. Το σημερινό πολίτευμα της Ελλάδας.
Νυκτερινός Επισκέπτης
Κωνσταντίνε υπάρχουν και άλλοι που κάθονται σε ρετιρέ να σου θυμίσω οι Οτετίδες οι παλαοί φίλοι του Τόμπρα; τον Θυμάσαι;
Αλλά ρε φίλε, αυτό με τους Δημοσιογράφους είναι άλλο πράγμα ,αφού είναι στο απυρόβλητο με το ασφαλιστικό. έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δημαγωγία εναντίων της ΔΕΗ συμπράττοντας με τον Αθανασόπουλο φοβερό εεεεεε

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AYTOI OI AXREIOI KYBERNOYN THN ELLADA