Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Μπούς: Ο Μπουμπούνας Σερίφης με τα Τρία ΄Ασφαιρα!!! Που πας ρε Καραμήτρο...

Βρε Καημένε τι το ήθελες το Βουκουρέστι!!! θα θυμάσαι για πολύ καιρό την Χώρα του Κόμη Δράκουλα παρά τα γλειφιτζούρια που σου έκανε ο Ρουμάνος πρόεδρος ,αλλά και το δικό σου παιδί αυτός ο εκπρόσωπος τύπου του ΝΑΤΟ ο φαλακροκόρακας από τον Καναδά με Ινδική Καταγωγή σκέφτονταν και κόμπιαζε να πει τα Σκόπια, furom, μετά τα χθεσινά γεγονότα στην συνέντευξη τύπου ,δεν του εβγενε με τίποτα το Φυρομ.
Εχθές ήταν το «το Βατερλώ του Μπους»,του κάθισε βαρύ το Δείπνο .
Φλασκιά από το Βέτο το δικό μας παρά τις κρυφές ελπίδες που είχε πως θα υποχωρούσε ο Καραμανλής, αλλά αυτό που δεν περίμενε ο Σερίφης ήταν το τρία στα τρία .Έχασε μπροστά στο μέτωπο Γαλλίας –Γερμανίας .
Σαρκοζί –Μέρκελ τον τσαλάκωσαν και το έστειλαν αδιάβαστο σχετικά με την διεύρυνση του ΝΑΤΟ στις χώρες του Καυκάσου (Ουκρανία, Γεωργία).
Αποτυχία !!! πως θα πάρει το δρόμου του γυρισμού ο Σερίφης ;και πόσους τόνους μεϊκαπ θα βάλει η Μαϊμού Κοντολίζα για να κρύψει την απογοήτευση της .Ούτε τα Ξαδέλφια οι Άγγλοι τον υποστήριξαν φανερά , απλά οι Αδελφάρες την ώρα του Δείπνου διακριτά πετάχτηκαν στην Τουαλέτα για να πλύνουν τα χέρια τους , σαν «πόντοι Πιλάτοι» γιατί όμως Άραγε;
Λέτε η Ευρώπη να κατάλαβε ότι έχει ξυπνήσει από την Χειμερία Νάρκη η Ρώσικη Αρκούδα και πεινασμένη τόσο καιρό να μην έχει ενδοιασμούς για τίποτα και δεν θέλουν προβλήματα μαζί της και της παραχωρούν χώρο και τροφή;
Πάντως η Δήλωση του μετριοπαθέστατου Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών , Σεργκέι Λαβρόφ, που προειδοποίησε χθες: «Θα απαντήσουμε εμπράκτως και όχι σαν μικρά σχολιαρόπαιδα που πληγώθηκαν και βγήκαν από την τάξη χτυπώντας την πόρτα πίσω τους για να κλάψουν σε κάποιο απομονωμένο μέρος» έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε μερικούς Έξυπνους και διορατικούς Ηγέτες , ο μπουμπούνας Σερίφης δεν το Κατάλαβε !!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν του πήγε καλά του πετρελαιά Προέδρου στο Βουκουρέστι. Και στο ΠΑΣΟΚ και στον ενδοτικό ΣΥΝ του αμήχανου Τσίπρα, ανησύχησαν! Τώρα, τι θα κάνουμε με τον ισχυρό Καραμανλή, αναρωτήθηκαν; Πω πω, έρχονται και φοιτητικές εκλογές! Η ΔΑΠ θα απογειωθεί!