Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Αριστερή «Προοδευτική» Πρακτική!!!

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε τα παρακάτω κρούσματα αριστερής «προοδευτικής» πρακτικής:
-Ο πρύτανης και καθηγητές του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας κρατήθηκαν επί δέκα ώρες όμηροι αριστεριστών και «φοιτητών» του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τελευταίοι, όπως κατήγγειλε ο πρύτανης, απείλησαν ακόμη και με χρησιμοποιημένες σύριγγες φοιτητές που υπερασπίστηκαν το Πανεπιστήμιο και την Πρυτανεία.
-Δύο βιβλιοπωλεία, στο κέντρο της Αθήνας, πυρπολήθηκαν από 35 κουκουλοφόρους. Συμπτωματικά, το ένα (πυρπολήθηκε για …11η φορά!!!) ανήκει στο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνι Γεωργιάδη και το άλλο στο μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννη Γιαννάκενα. Οι κύριοι Αλαβάνος και Τσίπρας, ευαίσθητοι όσο δεν πάει όταν πρόκειται να υπερασπιστούν λαθρομετανάστες ή κουκουλοφόρους, δεν καταδίκασαν τη φασιστική αυτή πρακτική. Απλά «το ξέχασαν». Βιβλία καιγόντουσαν –το θυμίζουμε- στη ναζιστική Γερμανία….
-Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, εντελώς απρόκλητα, νεολαίοι του φοιτητικού του ΛΑ.Ο.Σ., δέχθηκαν επίθεση αριστεριστών «προοδευτικών» με λοστούς και ρόπαλα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.
-Στο τελευταίο ανθελληνικό συλλ(αλητήριο) στα Σκόπια, συμμετείχαν και συμπαραστάθηκαν στους γκρίζους λύκους του φασίστα Γκρούεφσκι νεολαίοι του Συνασπισμού (όπως από τις τοπικές Βύρωνα και Υμηττού). Το απόλυτο κατάντημα: Έλληνες( «προοδευτικοί», να διαδηλώνουν μαζί με τους απογόνους των κομιτατζήδων, βρίζοντας όλοι μαζί χυδαία την Ελλάδα μας…
Τελικά το να είσαι Κουμουνιστής είναι το πρόσχημα για να έχεις Άλλοθι για φαστιστικές πρακτικές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: