Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Ο Λαζόπουλος Οι κουκουλοφόροι Και ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Συντάκτης: Κωνσταντίνος
Συνεργάτης
Το Λαζόπουλο (ουδέτερο-δεν ξέρω σε ποιο φύλλο να τον κατατάξω) σε μια από τις στημένες και άκρως προπαγανδιστικές -υπέρ του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ- «εκπομπές» του, κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη για φασισμό, όσον αφορά τη μήνυση που υπέβαλλε ο τελευταίος για την απόσυρση συγκεκριμένου βιβλίου, κρίνοντάς το, ως «ασέμνου περιεχομένου». Είπε και ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ τον κόσμο, ότι το κάθε βιβλίο -ότι περιεχόμενο κι αν έχει,- το αφήνουμε να το κρίνει ο αναγνώστης, δεν το αποσύρουμε, οι ΝΑΖΙ έκαιγαν τα βιβλία που δεν τους άρεσαν κλπ, κλπ…
Πριν δυο ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, κουκουλοφόροι έκαψαν(το ένα για ενδέκατη φορά) δύο βιβλιοπωλεία που ανήκουν σε δύο μέλη του ΛΑΟΣ…Εδώ δεν κάηκε ένα βιβλίο, αλλά ολόκληρα βιβλιοπωλεία. Το Λαζόπουλο(ουδέτερο)και οι όμοιοί του(Τσίπρες, Αλαβάνοι κλπ) εξαφανίστηκαν. Και τι έγινε που κάηκαν... «Φασίστες» το είχαν... Γραφικοί ήταν οι ιδιοκτήτες... Εμείς θα κατηγορούμε ότι δεν μας αρέσει και όποιον μας πάει κόντρα, αλλά και όταν κάποιος πειράξει τους «εχθρούς» μας, με τη σιωπή μας θα τον συγχαρούμε και θα τον παροτρύνουμε να κάνει κι άλλα χειρότερα.
Λαζόπουλο (ουδέτερο), που είσαι; Γιατί κρύφτηκες; Εσύ δεν κατηγορούσες τον Πλεύρη ότι είναι φασίστας, γιατί τόλμησε να κρίνει αρνητικά βιβλίο, κάποιου όμοιού σου; Για τους προστατευόμενους σου, αυτούς τους αληταράδες που κρύβονται και φοράνε κουκούλες, σπάνε και καίνε περιουσίες τι έχεις να πείς; Αφού οι ιδιοκτήτες, πρεσβεύουν κάτι πολιτικά αντίθετο με τα πιστεύω σου, όλα είναι καλά. Κάψτε τα κι εμείς που δίνουμε γραμμή, «μούγκα».
Οι δικοί σου δεν αποσύρανε ένα βιβλίο αλλά κάψανε χιλιάδες. Εσύ παραδέχθηκες, ότι μόνο οι ΝΑΖΙ έκαιγαν τα βιβλία που δεν τους άρεσαν. Από τη στιγμή που εσύ ή οι όμοιοί σου δεν βγαίνετε να καταδικάσετε το περιστατικό, αυτομάτως χαρακτηρίζεστε ΝΑΖΙ και φασίστες, άρα στη ιδεολογία σας, εγκρίνετε τη βία και τη χρησιμοποιείται απέναντι σ’ εκείνους που είναι πολιτικά ή φυλετικά αντίπαλοί σας.
Φυσικά τα γεγονότα τα μάθαμε από το διαδίκτυο, διότι στα κανάλια επικρατούν οι συνοδοιπόροι σου και κάποιοι ιδιοκτήτες που τους υμνείς (Γιάννα).Για φαντάσου τι θα γινότανε, αν καίγανε «άγνωστοι», το βιβλιοπωλείο του τάδε αριστερού ή του τάδε φίλου σου; Νύχτα θα έτρεχες στα κανάλια και θα ήσουν έξαλλος με τους Πλεύρηδες που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, θα καταδίκαζες τους φασίστες που δεν τους αρέσει η ελευθερία του λόγου κλπ.
Λαζόπουλο(ουδέτερο)…Αν έχεις λίγη τσίπα πάνω σου(μα τι λέω …), ΤΩΡΑ ,βγες στα κανάλια και δήλωσε ότι καταδικάζεις το κάψιμο των βιβλιοπωλείων ή έστω κάνε μια δήλωση συμπάθειας. Αν δεν το κάνεις αυτοχαρακτηρίζεσαι ως NAZI, ψεύτης, κατευθυνόμενος, αφερέγγυος και ΣΚΟΥΠΙΔΙ
Νυκτερινός Επισκέπτης
Κωνσταντίνε γιατί τέτοιο Μένος με τον Σύγχρονο Αριστοφάνη ;!!!!
Εχω μία απορία ,Ποιός Είναι Φασίστας, ο Χρυσαυγίτης ή ο Κουκουλοφόρος; μπορεί να μας απαντήσει κ.Λαζόπουλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: