Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Οι Eχθροί της Xώρας μας δεν είναι οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί αλλά... oi Εβραίοι ...

Συντάκτης: Κωνσταντίνος
  Συνεργάτης

Μάθαμε χθες σε δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ότι στο περιοδικό DER SPIEGEL αναδημοσιεύτηκε άρθρο του πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διεθνών Κρίσεων (IGG) Έντουαρντ Τζόζεφ, στο οποίο υποστήριζε ότι: «Το θέμα των μειονοτήτων προκαλεί φόβο στην Αθήνα και καλεί το ΝΑΤΟ να αναλάβει πρωτοβουλία για να εξετάσει το ζήτημα της «Μακεδονικής μειονότητας» γεγονός που θα λειτουργήσει σαν μοχλός πίεσης προς την Ελλάδα. Οι ΗΠΑ θα πρέπει να συγκαλέσουν με την υποστήριξη των συμμάχων τους, έκτακτη σύνοδο του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου NAC, που θα ζητήσει από τον Γενικό Γραμματέα να συντάξει μια πλήρη έκθεση για την διένεξη μέσα σε διάστημα 30 ημερών. Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ θα πρέπει να συμβουλευτεί σειρά διεθνών οργανισμών και οργανώσεων που ασχολούνται με θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μειονοτήτων για να συντάξει την τελική του έκθεση. Το ΝΑΤΟ θα αναλάβει να εξετάσει και να διερευνήσει τα δικαιώματα της «Μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα. Η Ελληνική κυβέρνηση θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ για την άκαμπτη στάση της στο θέμα της ονομασίας».
Γι’ αυτές τις ανθελληνικές «ρουκέτες» που εξαπολύονται πολύ συχνά, όλα τα ΜΜΕ τις επισημαίνουν και τις κριτικάρουν, αλλά κανένας δεν μας ενημερώνει, για το τι «φρούτα» είναι οι «πατέρες» των ρουκετών. Γιατί κανένα κανάλι δεν μας λέει ότι ο Έντουαρντ Τζόζεφ είναι εβραίος; Γιατί όλοι οι stars μεγαλοδημοσιογράφοι δεν τολμάνε να πουν ότι οι συγκεκριμένοι είναι εβραίοι ενώ όταν μιλάνε για Αλβανούς, Ρουμάνους και γενικά ξένους, «γεμίζει το στόμα τους». Τι φοβούνται; Γιατί δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό, ότι υπάρχει STOP για οποιαδήποτε αναφορά σ’ αυτόν τον λαό και στα ανθελληνικά του σχέδια;
Σε παλαιότερη ανάρτησή μας επισημάναμε ότι, μόνο εβραίοι(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;) χειρίστηκαν όλα τα εθνικά μας θέματα εκ μέρους των ΗΠΑ: Κίσινγκερ, Σίσκο, Λέντσκι, Χάας, Κόρνμπλουμ, Όλμπραϊτ, Χόλμπρουκ, Φαϊσάλ. Ο χειριστής των βαλκανικών υποθέσεων και εμπνευστής της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ είναι ο Ντάνιελ Φριντ, ο διαμεσολαβητής στο σκοπιανό είναι ο Μάθιου Νίμιτς ενώ αυτό τον καιρό(που τόσο σοβαρά γεγονότα διαδραματίζονται όσον αφορά τα Σκόπια), πρεσβευτής των ΗΠΑ είναι ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ. Όλοι αυτοί οι Μπεν, οι Ντάνιελ, οι Τζέρεμι, οι Τζόζεφ κλπ είναι οι μεταλλαγμένοι απόγονοι των πλουσίων δυτικοευρωπαίων εβραίων, που μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Αμερική, με σχέδιο να αλώσουν την Αμερική και σε προέκταση όλο τον κόσμο (όπως πρόσταξαν οι σιωνιστές πρόγονοί τους) και είναι όλοι τους, εκπαιδευμένοι στο μίσος τους για την Ελλάδα. Η προπαγάνδα των εβραίων δουλεύει άριστα και η κοινή γνώμη στη Ελλάδα αγνοεί παντελώς ότι όλοι αυτοί οι «τύποι» προέρχονται από τη ράτσα του «εκλεκτού» λαού του Θεού και δυστυχώς πουθενά και από κανένα δεν γίνεται γνωστό, ότι αυτή οι άνθρωποι(;) έχoυν για μεγαλύτερο εχθρό τους, κάθε τι που είναι ελληνικό. Δυστυχώς τα βιβλία που αναφέρονται στο θέμα, έχουν εξαφανιστεί ή δεν υπάρχει πρόσβαση(π.χ.Ταλμούδ). Γιατί δεν λένε στον κόσμο, ότι αυτοί μας έχουν βάλει (με τη δικαιολογία ότι «δήθεν» είμαστε οι κυματοθραύστες του μουσουλμανικού κίνδυνου στην Ευρώπη), να είμαστε εχθροί με τους Τούρκους(αγοράζοντας όπλα και δίνοντας απίστευτα ποσά, τα οποία δεν πάνε για τη καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού) συντηρώντας οι ίδιοι την αποσταθεροποίηση της περιοχής με τεχνητές κρίσεις; Γιατί δεν μας λένε ότι «εμπνευστές» και υποκινητές όλων των κρίσεων που γίνονται σε βάρος της χώρας μας( Σκόπια, Αλβανία)είναι εβραίοι;
Η τύχη αυτών που γράφουν ή λένε κάτι άσχημο γι’ αυτούς είναι η απόδοση σε αυτούς, του χαρακτηρισμού του φασίστα. Όποιοι πουν κάτι διαφορετικό από τη «γραμμή» τους, πέφτουν όλα τα ΜΜΕ πάνω τους, χαρακτηρίζοντας τους ΝΑΖΙ, φασίστες, γραφικούς, τρελούς κλπ. Ήδη το blog του «Νυκτερινού Επισκέπτη» με τα γραφόμενα γι’ αυτή τη ράτσα, έχει ήδη υποστεί τις συνέπειες με την πρώτη φίμωσή του, για ενάμιση μήνα περίπου. Φυσικά εμείς δεν υπηρετούμε τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και δε φοβόμαστε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Αφού οι κυβερνήσεις -όπως και τα ΜΜΕ- ξέρουμε ότι είναι εβραιόδουλες και δεν πρόκειται να πουν το παραμικρό για τα αφεντικά τους, τουλάχιστον τα blogs ας ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό, ότι οι εχθροί τους δεν είναι ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Σκοπιανοί, ούτε κανένας άλλος. Ο εχθρός της χώρας μας είναι ένας και μοναδικός: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: