Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

Χωρίο Μελίτη Φλωρίνης Ωρα Μηδέν......

Η ανάδειξη του θέματος της αυριανής συγκέντρωσης στην Μελίτη Φλωρίνης , μέρες τώρα από τα ΜΜ ενημέρωσης ,προκαλεί απορία . Αναρωτιέμαι εάν πρόκειται για αφέλεια , βλακεία ,η σκοπιμότητα και προσπάθεια παραπληροφόρησης από αυτά . Κάνουμε αυτό τον συνειρμό διότι εμείς που παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα και τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Βαλκανική χερσόνησο, είμαστε κοντά ,έχουμε παρά πολλές και αξιόπιστες πηγές ,είμαστε μέσα στην καρδιά των γεγονότων και δεν κοιμόμαστε όπως το κράτος των Αθηνών, ξέρουμε , πως δεν έγινε τίποτα στην γείτονα χώρα από αυτά που λέχθηκαν στα κανάλια . Ούτε συγκεντρώσεις με χιλιάδες ακροδεξιούς σκοπιανούς ,ούτε αλυτρωτισμοί, ούτε φασίστηκα συνθήματα, παρά μόνο κάτι χλιαρές συγκεντρώσεις Παππούδων και γριών ,ναι παππούδων και γριών ,όπως γίνεται κάθε φορά . Εξαίρεση η Επιστολή του Νικόλα στον Έλληνα πρωθυπουργό .
Τρανταχτό παράδειγμα για όλα αυτά τα που λέμε ,δηλαδή για την παραπληροφόρηση των ΜΜε και ότι τίποτα δεν γίνεται από την γείτονα Χώρα στην γιορτή του προφήτη Ηλία , είναι η συνέντευξη του Δήμαρχου Μελίτης, Κώστα Τσακμάκη εδώ
Φέτος το κακό έγινε ,από δημοσιογράφους (Τον γνωστό με την χάρλευ και το πούρο) που βρήκαν μακεδόνες ,από έγκριτες εφημερίδες ,από bloggers , από τηλεοπτικούς καλοθελητές παππάρες ,από τα κανάλια . Τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο χωρίο Μελίτη, εκεί που δεν γνώριζαν την Ύπαρξη αυτού του τόπου ,παρά μόνο οι τοπικοί παράγοντες και η διοικητική περιφέρεια της Φλώρινας ,ως εκ θαύματος έγινε πασίγνωστο μέσω δορυφορικών συνδέσεων , «αποκαλυπτικών ρεπορτάζ», και από τους τηλεοπτικούς ξερόλες .
Τώρα χρειάζεται προσοχή στην αυριανή συγκέντρωση μην έχουμε προβοκάτσια εκ μέρους Σκοπιανών η αλλότριων Υπηρεσιών διότι όπως αναφέραμε όλων η προσοχή είναι στραμμένη εκεί .Μια προβοκατόρικη ενέργεια θα πάρει ανεξέλικτες διαστάσεις είτε τηλεοπτικά ,είτε δημοσιογραφικά, και θα εκθέσει την Ελλάδα ακόμη μία φορά ,αφού είναι γνωστό πως σε περιόδους κρίσεων οι πολιτικοί μας δυστυχώς δεν μπορούν να σταθούν στο ανάστημα τους και να πάρουν πρωτοβουλίες ,είναι επιεικώς ανίκανοι.
Ένας ακόμη λόγος που πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή ,είναι το ξαφνικό ενδιαφέρον από μέρος της Αμερικανικής διπλωματίας για την Συγκέντρωση στο χωρίο Μελίτη. Ξαφνικά ,λόγω της παραπληροφόρησης που αναφέραμε εξαιτίας των ΜΜ ενημέρωσης και του ντόρου που δημιουργήθηκε ,εξέφρασε το ενδιαφέρον του να παραβρεθεί στην συγκέντρωση και ο Αμερικανός πρόξενος της Θεσσαλονίκης κ.Υee . Διπλωμάτης με περγαμηνές από την εποχή του Κοσσόβου ,Σερβίας , και από τα υψηλόβαθμα στελέχη της στελέχωσης του ΝΑΤΟ επί δεκαετίας ,της Αμερικανικής Διπλωματίας .Μάλιστα είναι αυτός που ξεκίνησε επί τριετίας ενέργειες για την Ανεξαρτησία του Μαυροβουνίου που πραγματοποιήθηκε υπό τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και της Αμερικής .
Αύριο πρέπει να επικρατήσει η Ηρεμία, η Λογική , η ψυχραιμία διότι μας βλέπουν πάρα πολλά μάτια !!!
Μελίτη Ωρα Μηδέν...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: