Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών!!!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν εχθές οι δηλώσεις «Πόθεν Εσχες» του προέδρου της Δημοκρατίας, των πολιτικών αρχηγών, των υπουργών, των βουλευτών και των ευρωβουλευτών.
Καμία ανησυχία για τις συντάξεις!!!!!!

"Η κυβέρνηση όχι μόνο ψηφίζει και κάνει νόμο του κράτους τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τις εφαρμόζει και μάλιστα στο χρόνο στον οποίο έχει δεσμευτεί", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος και πρόσθεσε ότι "ένα από τα θέματα που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική μεταρρύθμιση είναι η καλύτερη διαχείριση σε επίπεδο διοίκησης των ταμείων και των χρημάτων των ασφαλισμένων".


"Το κράτος εγγυάται την καταβολή των συντάξεων και την κάλυψη των ελλειμμάτων και οι ασφαλισμένοι δε θα πρέπει να ανησυχούν", δήλωσε η κα Πετραλιά κατά την επίσκεψή της στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Οι εργαζόμενοι, πάντως, εκφράζουν επιφυλάξεις υποστηρίζοντας ότι θα αυξηθεί ο χρόνος απονομής των συντάξεων λόγω της έλλειψης προσωπικού και μηχανογράφησης

Τα μάθατε τα νέα 80 % αύξηση θα παίρνουν σύντομα οι δικαστές... ένα μικρό δωράκι για να μή βγάζουν στη φόρα άλλες MIZENS & SIEMENS...

Πρώτη φορά βλέπω Πολιτικούς , ρε παιδιά, να τους λένε , εμμέσως πλην σαφώς κλέφτες και να γελάνε...

Οι πολιτικοί είναι κομμάτι από μας. Ο καθρέφτης μας.Έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν , εμείς τους εκλέγουμε....

Αν είναι βλάκες , είναι πολύ έξυπνοι βλάκες αφού καταφέρνουν και μας κάνουν ότι θέλουν.
Εγώ απλά λέω ότι δεν ξεφύτρωσαν , εμείς τους βάζουμε εκεί.
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ;

Κάτι ξέρει ο Επίτημος........

Δεν υπάρχουν σχόλια: