Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Η Συμμορία της Ντόπας...

Ενα εκπληκτικό σχόλιο του "νήπιου γέροντα", που διαφωτίζει πολλά πράγματα! Απλά παρατηρηστε τις σχέσεις στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα.
Αφιερωμένο στο τετράγωνο σαγώνι της Δεβετζή (και μερικες δικές μου επισημάνσεις στο τέλος) 
Η «Ειδική Επιτροπή» του ΣΕΓΑΣ που αθώωσε με ψήφους 4-1 τους Κεντέρη Θάνου για «σκηνοθετημένο ατύχημα,ψευδορκία και παρεμπόδηση ελέγχου ντόπινγκ» ήταν: Κωνσταντίνος ΤΖΕΝΟΣ (αρεοπαγίτης), Χαράλαμπος ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΑΚΗΣ (καθηγητής του τμήματος πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοιήκησης της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών), Κώστας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (γνωστός και υποτίθεται σοβαρός στατιστικολόγος σε όσους παρακολουθούν ειδήσεις) και Παναγιώτης Δημάκος, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Αυτά τα 4 super- hyper- υπερ- λαμόγια, λοιπόν, ψήφισαν υπέρ της αθώωσης των δύο «αθλητών» και μόνο ένας, ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ρ Α Κ Η Σ (καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών θεσμών του Πάντειου) κράτησε τον αυτοσεβασμό του. 
***
Σχόλιο από Asimov, την (προσοχή!) 26/08/04, στο «4tforoum.gr»:
«Μου φαινεται καποιος μας δουλευει ...; Ξαφνου πετιεται η Χαλκια (στα 24!) κι η Δεβετζη (στα 28!!!) και πλησιαζουν τα παγκοσμια ρεκορ ...; Κι εμεις πανηγυριζουμε χωρις να βλεπουμε το οφθαλμοφανες παιχνιδι που παιζεται στην πλατη μας ή (το χειροτερο) στρουθοκαμηλιζουμε. Δυστυχως η Ελλαδα χανει σιγα-σιγα την ευκαιρια ν' αποκτησει πραγματικο μαζικο αθλητισμο και παιδεια και γινεται μια μικρη Αν. Γερμανια με ο,τι αυτο συνεπαγεται ...; Κριμα.
Οταν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ γινει ΤΖΕΚΟΣ θα εχουμε ανακαλυψει και τον δευτερο ενοχο και θα ξαναγυρισουμε πλευρο».
***
christzekos.gr: «Το 1994 αρχίζει η στενή του συνεργασία με τον προπονητή άρσης βαρών Χρήστο ΙΑΚΩΒΟΥ, από τον οποίο υιοθέτησε τις προπονητικές αρχές, που ακόμα και σήμερα πιστεύει. Έτσι λοιπόν, γίνεται ο καλύτερος, έως σήμερα, προπονητής στο χώρο του ελληνικού στίβου, έχοντας αναρίθμητες επιτυχίες, καθώς και αθλητές με παγκόσμια λάμψη όπως Κώστας Κεντέρης, Κατερίνα Θάνου, Χάρης Παπαδιάς, Χριστόφορος Χοΐδης, Γιώργος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Γιώργος Θεοδωρίδης».
***
Ο μαραθωνοδρόμος Νίκος Αργυρόπουλος θυμάται:
«Ηταν καλοκαίρι του 1997, λίγο πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Αθήνας. Η λεγόμενη ομάδα Τζέκου είχε κατεβεί στην Πάτρα, διέμενε στον Κούκο και έκανε προπονήσεις στο Εθνικό Στάδιο. Ηταν η Θάνου, ο Παπαδιάς, ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ο Γιώργος ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Βασδέκης και άλλοι. Ψιθυριζόταν τότε ότι οι ιπτάμενοι γιατροί της IAAF ίσως έκαναν κάποια έφοδο στην Πάτρα και γι' αυτό υπήρχε μονίμως έξω από το Στάδιο ένας τσιλιαδόρος της ομάδας. Και μια μέρα, εκεί που έκαναν προπόνηση οι πρωταθλητές μας, τους σφυρίζει ο τσιλιαδόρος ότι ήρθαν οι γιατροί.
Αυτό που είδα με τα μάτια μου κι εγώ και πολλά παιδιά που γυμνάζονταν τότε στο Στάδιο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Οι πρωταθλητές να πηδάνε μάντρες και φράχτες για να κρυφτούν και να φύγουν όπως - όπως από το Στάδιο. Ενιωσα μεγάλη ντροπή. Να βλέπουν νεαροί αθλητές τέτοια σκηνή; Και μετά έμαθα ότι ειδοποίησαν γνωστό τους πρόσωπο στην Πάτρα να πάρει τα ρούχα τους από τον Κούκο και να τους τα στείλει στην Αθήνα. Εννοείται ότι οι ιπτάμενοι γιατροί δεν βρήκαν κανέναν», (";Ε". 
***
01/03/2007: ";Επιστροφή ...; και στις διεθνείς διοργανώσεις";
Με το δυναμικό ";come back"; της στα εγχώρια κουλουάρ, η Κατερίνα Θάνου απέδειξε ότι, αγωνιστικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και πάλι τόσο στην Ελλάδα όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις. Μετά από 2,5 χρόνια απουσίας η Θάνου επέστρεψε με διαφορετικό προπονητή, τον Γιώργο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, που προπονεί και τη Φανή ΧΑΛΚΙΑ», (sport.gr) 
***
Ο Χοΐδης, ο Ρέγας κι η Χαλκιά πιάστηκαν ντοπέ και ήταν αθλητές του Παναγιωτόπουλου ....; 
*****
O ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ + ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ του ΣΕΓΑΣ 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ της PUMA Hellas, 
κ. Λάμπρος ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, (: not bad at all, ε
";.. Ο Γιώργος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ζητάει ...; συγνώμμη για την ταλαιπωρία και μετά από 45 λεπτά εμφανίζεται στο 'Crowne Plazza' μαζί με την αθλήτριά του και τον Λάμπρο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (εκ μέρους της αθλητικής εταιρίας που την ντύνει) ...;";, 17/8/08, gazeta.gr. 
***
Μετά τους Πολυχρονίου, Χοΐδη, ακόμα ένα μέλος της ελίτ του ελληνικού στίβου (το τρίτο μέσα στο 2005), η Μαρία Παπαδοπούλου, οδεύει για διετή αποκλεισμό για παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ .. Στην πραγματικότητα, η Παπαδοπούλου πέρασε από έλεγχο τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά στον Αγιο Κοσμά. Το παραδέχεται και ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ του ΣΕΓΑΣ, Λάμπρος ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ. 
***
";.. Είχα, ήδη, όμως, ακούσει αρκετούς από τους επιφανείς αθλητικούς παράγοντες του παρελθόντος καθεστώτος να υπερασπίζονται, στην ουσία, την αντίληψη περί «αθλητικού μάνατζμεντ» των ΤΖΕΚΟΥ - ΙΑΚΩΒΟΥ και, το χειρότερο, τους σημερινούς ολυμπιονίκες (Τσουμελέκα, Δεβετζή, Χαλκιά κ.ά.) να αφιερώνουν τα μετάλλια τους στα «καλά παιδιά», τους Κεντέρη και Θάνου, με π ρ ο ε ξ ά ρ χ ο ν τ α τον υ π ε ρ ο π τ ι κ ό, αποχωρούντα πρωταθλητή του ύψους και, όπως φημολογείται, μέλλοντα Εθνικό προπονητή Λάμπρο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ», (Λεωνίδας Λουλούδης, Δαίμον της Οικολογίας, 04/09/2004, ananeotiki.gr) 
***
24 Οκτ. 06 
Η εφημερίδα «Το Βήμα» έκανε σήμερα μια αποκάλυψη. Ο Λάμπρος ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ είχε κάνει χρήση κοκαΐνης στο πάρτι προς τιμήν του Σουηδού τριπλουνίστα, Κρίστιαν Όλσον. Στο σημερινό δημοσίευμα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Μπέρτιλ Κλάεσον, ο οποίος είναι επικεφαλής της σουηδικής αστυνομίας.
«Πράγματι, ζητήσαμε από τον κύριο Παπακώστα να δώσει δείγμα, το οποίο και βρέθηκε θετικό στην ανάλυσή του. Στη συνέχεια, το δείγμα εστάλη στο κρατικό εγκληματολογικό εργαστήριο της πόλης Λίνσεπινγκ. Και το δεύτερο ήταν θετικό στη χρήση κοκαΐνης», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της σουηδικής αστυνομίας, κύριου Κλάεσον.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, επειδή παρέβη τον νόμο περί ναρκωτικών και του επέβαλε ως ποινή φυλάκιση 30 ημερών, η οποία μπορεί και να εξαγοραστεί προς 270 κορόνες ημερησίως. Ο Παπακώστας πλήρωσε την ημέρα της σύλληψής του 780 κορόνες σαν προκαταβολή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον σουηδικό νόμο, η συγκεκριμένη περίπτωση θεωρείται πλημμέλημα.
Το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Γκέτεμποργκ τον περασμένο Αύγουστο. Η σουηδική αστυνομία είχε ελέγξει έντεκα άτομα, εκ των οποίων τα πέντε βρέθηκαν θετικά σε χρήση κοκαΐνης. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και οι δύο δημοφιλέστατοι Σουηδοί βετεράνοι αθλητές, Πάτρικ Σιόμπεργκ και Σβεν Νίλαντερ, οι οποίοι ομολόγησαν την ενοχή τους";. 
***
";Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης ΣΕΒΑΣΤΗΣ κατηγορήθηκε για συγκάλυψη της υπόθεσης χρήσης κοκαΐνης από τον πρώην ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (τι 'πες, τώρα!!!) της ομοσπονδίας κ. Λάμπρο Παπακώστα (τιμωρήθηκε από την ΕΦΙΠ με πέντε χρόνια) ...;";, 28/1/07, ";Βήμα";. 
***
";Η παρουσία του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ της Puma, Λάμπρου ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, στη χθεσινή παρουσίαση των εμφανίσεων της ΑΕΚ ...;";, (goalday.gr).. 
***
";Η εταιρία αθλητικών ειδών PUMA θα είναι μία από τους μεγάλους χορηγούς του ΠΑΣ ...; δήλωσε ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ της PUMA Hellas, Λάμπρος ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ";, bam.gr, 30/1/08
ΥΓ. Ξέρει κανένας σε ποια ομάδα/σωματείο ανήκουν οι παραπάνω αναφερόμενοι ντοπαρισμένοι εκατομμυριούχοι αξιωματικοί του Στρατού και των άλλων σωμάτων;;;
Μια μικρή βοήθεια για το παραπάνω: Δαφνοστεφανωμένος έφηβος και πρόεδρος - ιδιοκτήτης κράτους με φρύδια (χο χο χο) 
Από flyind ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: