Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Αντε Πάλι με τον Ψευτοαντάρτη Πέτρο Ρατατούλη..

Ο Εν λόγο Βουλευτής νοσταλγός μάλλον της Πρόσφατης έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο , έριξε πάλι μια φωτοβολίδα στον Ιστοχόρο , έτσι ρε παιδί μου για να μην ξεχνιόμαστε…. 
Διαβάστε αυτά που γράφει στο blog του εδώ
Σε Αυτά που γράφει μας βρίσκει σύμφωνους , αλλά πλέοντα τα γραφόμενα είναι άνθρακας , δεν χάβουμε το παραμύθι που μας πουλάει , κατόπιν εκτόπισης από τον Κυβερνητικό Θώκο ….
Κλανιά μαγκιά και εξάτμιση Ο Ρατατούλης ,δεν τον είδα ,αφού έχει σηκώσει τόσο αντίλογο με το Κόμμα του , να καταψηφίζει νομοσχέδιο στην Βουλή ; Εκεί όλα τα νομοσχέδια βρίσκουν σύμφωνο τον Αντιρρησία ;  
Άρε Πέτρο με βάζεις σε σκέψεις διαστροφικές , μήπως τελικά είσαι συστρατευόμενος με το κόμμα ,πήρες τελικά αυτόν τον ρόλο , και μας ρίχνεται στάχτη στα μάτια με τις παπαρίες που λες και γράφεις. Έχοντας απώτερο σκοπό τον Αποπροσανατολισμό του κόσμου και την αλλαγή ατζέντα της επικαιρότητας από φλέγοντα ζητήματα ;
Δεν εξηγείται αλλιώς η αλλόκοτη κοινοβουλευτική συμπεριφορά του Ρατατούλη από την μία να φωνάζει , να το παίζει αντάρτης , αντιρρησίας , και από την άλλη να ψηφίζει νομοσχέδια .
κάτι δεν παέι καλά στη υπόθεση .........
Πέτρο  Κιθαρίστας η Ντράμερ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: