Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Σοκ! Βασάνιζαν μέχρι θανάτου 3χρονο κοριτσάκι

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη της Νέας Ζηλανδίας παρακολούθησε τη δίκη δύο αντρών που παραδέχτηκαν ότι βασάνιζαν για διάστημα μηνών ένα 3χρονο κοριτσάκι το οποίο τελικά πέθανε εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικων κακώσεων. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι φρικιαστικές. Οι δύο άντρες κλωτσούσαν, χτυπούσαν, χαστούκιζαν, έπεφταν πάνω στη μικρή και την έβαζαν κοντά στις φλόγες. Έφτασαν στο σημείο να τη βάλουν σε στεγνωτήριο πλυντηρίου και να το βάλουν σε λειτουργία.
Κάποια στιγμή την έριξαν σε κάδο σκουπιδιών, ενώ την είχαν πετάξει αρκετές φορές από ψηλά στο πάτωμα του σπιτιού.
Και οι δύο, ο Βιρέμου Κέρτις 19 ετών και ο αδερφός του Μάικλ 22, καταδικάστηκαν για δολοφονία και αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης. Ο Μάικλ Κέρτις είχε σχέση με τη μητέρα της μικρής.
Η μικρή Νία Γκλάσι πέθανε στις 3 Αυγούστου του 2007, δύο εβδομάδες αφ'ότου την είχαν κλωτσήσει στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η δικαστής, Τζούντιθ Πότερ, δάκρυσε διαβάζοντας την ετυμηγορία των ενόρκων. 
Η μητέρα της μικρής κρίθηκε ένοχη γιατί γνώριζε τι γινόταν και αμέλησε να προστατέψει το παιδί της. Κάποια στιγμή μάλιστα η μικρή έμεινε στο σπίτι αναίσθητη για 36 ώρες χωρίς κανείς να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Άλλα δύο άτομα που συνδέονταν με τους δράστες κρίθηκαν αθώα.

από: Zougla.gr
Νυκτερινός Επισκέπτης
Η αδελφούλα δημοσιογράφος της εκπομπής του ΒΒC «Τop Gear» με θέμα τα αυτοκίνητα και αρθρογράφος της εφημερίδας «Τhe Sun»,  Τζέρεμι Κλάρκσον,ο οποίος αποκάλεσε την Ελλάδα «τουαλέτα» δεν είδα πουθενά σχόλια του.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: