Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ ο Mέντορας του Ομπάμα ένας Λύκος με Προβιά Προβάτου.....

Όλες οι εφημερίδες γράφουν για τον Ομπάμα και πόσο καλός και φιλελεύθερος και διαφορετικός από τον Μπους είναι.
ΚΑΜΙΑ ΑΤΙΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ όμως δεν γράφει για τον διαβολικό άνθρωπο που καραδοκεί πίσω από τον Ομπαμα.
Τον διαβόητο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ που είναι ο μέντορας του Ομπάμα από τα χρόνια του πανεπιστημίου και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο σύμβουλος του εθνικής ασφαλείας και εξωτερικών θεμάτων (ή αν δεν είναι αυτός τότε σίγουρα θα διορίσει τον γιό του)
Ποιος είναι ο Μπρεζίνσκυ?
Είναι ο άνθρωπος που ίδρυσε μαζί με τον Ντ.Ροκφέλερ την Τριμερή Επιτροπή μια μυστικοπαθή ελιτίστικη λέσχη τύπου Μπιλντερμπεργκ που προσπαθεί να ενοποιήσει επιχειρηματικά την Ευρώπη τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Όπως και ο Ομπάμα ανήκει επίσης και αυτός στο CFR αλλά και σε οργανώσεις του διαβόητου ανθέλληνα Τζορτζ Σόρος. Ήταν το μεγάλο κεφάλι επί προεδρίας Κάρτελ.
Ο Μπρεζίνσκυ επιπλέον ως ένας ακόμα πιο επικύνδινος και αδίστακτος άνθρωπος δεξί χέρι του Ροκφέλερ και των παγκοσμιοποιητών παρόμοιος με τον Κίσσιγκερ (άλλα σε άλλο κόμμα δήθεν αντίπαλοι, αλλά στην πραγματικότητα με κοινό στόχο εξυπηρέτησης της ελιτ) ήταν αυτός που συναντήθηκε πριν 20-25 χρόνια με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν/Τιμόθεο Οσμαν (η φωτογραφία που τους δείχνει μαζί) και ήταν αυτός που καθοδηγούσε και οργάνωνε τον σχηματισμό των Μουτζαχεντίν και της βάσης της CIA στην Ευρασία με την ονομασία Αλ-Κάιντα εδώ και 30 περίπου χρόνια για την καταπολέμηση των σοβιετικών.
Σκληροπυρηνικός αντισοβιετικός και μέχρι αηδίας ψυχροπολεμιστής είναι και συγγραφέας του βιβλίου "Η μεγάλη σκακιέρα" (γιατί μας βλέπει όλους ως αναλώσιμα πιόνια στο παρανοικό του "παιχνίδι" της παγκοσμιοποίησης) όπου συνηγορεί υπερ φριχτών ψυχοτρονικών τεχνολογιών και τεχνολογιών αλλαγής του κλίματος ως μέσα ελέγχου του πληθυσμού και διεξαγωγής των μοντέρνων ύπουλων και υπόγειων νεοταξικών πολέμων..
Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα με τι έχουμε να κάνουμε σε σχέση με τον Ομπάμα. Είναι ένας Λύκος με προβιά Προβάτου.. Ο Ρον Πολ φαινόταν ως ο περισσότερο καθαρός υποψήφιος και ήταν ο μόνος που δεν ήταν μέλος του CFR, αλλά δυστηχώς ο λαός των ΗΠΑ στην πλειοψηφία του ακόμα επηρεάζετε από τα ελεγχόμενα εταιρικά ΜΜΕ (5 συγχωνευμένες από το CFR πολυθενικές όλες και όλες που τα ελέγχουν όλα) γι'αυτό λοιπόν δεν μπόρεσε να βγει..
και για να του λογου αληθές δείτε αυτό

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=P_WUMPAUilI


http://www.youtube.com/watch?v=2lPLDsIllt8&feature=related


ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?????