Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

30 Γιατροί Είχαν Στήσει Βιομηχανία Αισθητικής σε Δημόσιο Νοσοκομείο!!!!!..

Στον εισαγγελέα, θα οδηγηθούν 30 γιατροί, που κατηγορούνται ότι είχαν μετατρέψει το νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", σε ιδιωτική τους κλινική. Όπως αποκάλυψε ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης και αποκάλυψε ο "Ελεύθερος Τύπος", είχαν στήσει βιομηχανία αισθητικής, αφού τις ήμερες της γενικής εφημερίας, έδιναν εισιτήρια σε ασθενείς, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνα τα περιστατικά, όμως, σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, έκαναν πλαστικές, ή αισθητικές επεμβάσεις.
Σύμφωνα με το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης οι 30 γιατροί πλαστογραφούσαν ιατρικές εξετάσεις ασθενών αλλάζοντας τα ονόματα στους φακέλους. Έτσι εμφάνιζαν τους πελάτες τους ως βαριά περιστατικά που χρειάζονταν επειγόντως χειρουργική επέμβαση, ενώ όπως αποκαλύφθηκε επρόκειτο για αισθητικές επεμβάσεις, όπως ρινοπλαστικές και κιρσοί . Για να ελευθερώνονται κρεβάτια , οι συγκεκριμένοι γιατροί έδιναν ολιγοήμερες άδειες σε άλλους ασθενείς και έκαναν εισαγωγές των δικών τους πελατών πριν ξεκινήσει η γενική εφημερία του νοσοκομείου, ώστε να τους εξασφαλίσουν πρόσβαση στα χειρουργεία . Έτσι, έμεναν στην λίστα αναμονής ασθενείς που κινδύνευαν να χάσουν την ζωή τους .

Η κομπίνα αποκαλύφθηκε όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι πριν ξεκινήσει η γενική εφημερία υπήρχε μεγάλη προσέλευση ασθενών που χαρακτηρίζονταν βαριά περιστατικά, ενώ παράλληλα άδειαζαν πολλά κρεβάτια . Πολλές φορές οι εμπλεκόμενοι γιατροί κρατούσαν κλίνες κενές για να τακτοποιήσουν τους ασθενείς τους. Μετά την έρευνα των επιθεωρητών δημόσια διοικησης οι τριάντα γιατροί θα κληθούν να απολογηθούν στην δικαιοσύνη για 144 χειρουργεία τα οποία έγιναν το τρίμηνο Σεπτεμβρίου -Νοεμβρίου 2007.

από: EPT

Ελλάς Το Μεγαλείο σου!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: