Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Οξφορδιανοί Δόκτορες και Αλλα Μικρά Ανθρωπάκια


Το συνημμένο άρθρο του Λάζαρου Μαύρου δημοσιεύτηκε προχθές στον ΠΟΛΙΤΗ, υποχρεωτικά, στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Δείχνει το πόσον ηλίθιοι είναι ή πόσον, ηλίθιοι και εθελόδουλοι μπορούν να γίνουν οι διάφοροι οξφορδιανοί δόκτορες (βλέπε Rolandos Katsiaounis) και οι άσχετοι, δήθεν δημοσιογράφοι, της δήθεν εφημερίδας «Χαραυγή» (που θα έπρεπε να λέγεται «Μαύρα Μεσάνυχτα» αντί Χαραυγή).
Η πλάκα είναι ότι οι συγκεκριμένοι δεν το κάνουν επειδή είναι πληρωμένοι προδότες, όπως κάποιοι άλλοι «συμπατριώτες» μας. Το κάνουν διότι πάσχουν από κάποια περίεργα σύμπλεγμα, κατωτερότητας, δουλικότητας και ενοχής, τα οποία τους καλλιέργησε η κουλτούρα και η παιδεία τους.
Είναι τα ίδια αυτά συμπλέγματα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν στα παιδιά μας με την αναθεώρηση των σχολικών βιβλίων.

Παρακαλώ διαβάστε το και θα καταλάβετε.

Καλημέρα σας

Χάρης Π

Λευκωσία

Νυκτερινός Επισκέπτης

Επειδή δεν ειναι ευδιάκριτο το pdf Αρχείο , διαβάστετό απο Κυπριακό blog εδώ

και εδώ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί τους δίνουν το ελαφρυντικό ότι πάσχουν από συμπλέγματα, εγώ δεν είμαι τόσο καλή, δεν μπορώ να το πιστέψω. Βλέποντας τη σήψη και την πόρρωση στην κυπριακή κοινωνία, τείνω να πιστέψω ότι απλά «περί χρημάτων τον αγώνα ποιούνται» και τρίζουν τα κόκκαλα του Μάτση. Το μόνο που μένει να βρούμε, είναι πως τους έχουν πείσει ότι όντως έχουν οικονομικά οφέλη, ποια είναι αυτά και πως θα τα εξασφαλίσουν άμα μας κάνουν να σκύψουμε.



ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ