Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Μυστικός Δείπνος Παπανδρέου με Diamond Boys

Αυτό το είχαμε γράψει προχθές 27 Φεβρουαρίου 2009

"Θα κυβερνήσουμε χωρίς golden, green ή blue boys"

Νυκτερινός Επισκέπτης

Σε Πιστέψαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Για Διαβάστε  τι αποκαλύπτει στίς 28
Φεβρουαρίου 2009  ο Ελεύθερος Τύπος!!!!

Αναψε φωτιές ο μυστικός δείπνος

Φλόγες αντιπαλότητας και ανησυχία για το μοντέλο διοίκησης που έχει επιλέξει ο Γ. Παπανδρέου προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η δημοσιοποίηση μυστικού δείπνου του, με επιχειρηματίες από διάφορους κλάδους της αγοράς, στην οικία του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank Ν. Καραμούζη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ, οι οποίες θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ως συνδαιτυμόνες του κ. Παπανδρέου φέρονται ο Δημ. Παπαλεξόπουλος της γνωστής εταιρίας τσιμέντου ΤΙΤΑΝ, ο κ. Σκλαβενίτης, ο ένας εκ των τριών αδελφών της γνωστής αλυσίδας των σούπερ μάρκετ, ο Αν. Καλιτσάντζης επικεφαλής της ΕΛΤΕΧ, στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα στον τομέα των κατασκευών, ο οποίος δραστηριοποιείται και στο χώρο της ενέργειας, ο γνωστός εφοπλιστής Π. Λασκαρίδης, ο Β. Σπανός από το χώρο της Υγείας (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ), ο Γ. Γεράρδος (Πλαίσιο), ο Σπ. Θεοδωρόπουλος από το χώρο των τροφίμων (VIVARTIA), ο Αρ. Μπελλές από το χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών (ΝΗΡΕΥΣ), ο Ευτ. Βασιλάκης από το χώρο των αερομεταφορών (AEGEAN), ο Ευ. Μυτιληναίος από τη βαριά βιομηχανία, ο Αγγ. Πλακόπιτας από το χώρο του επενδυτικού κεφαλαίου και ο Σπ. Διβάνης των γνωστών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Το δείπνο οργανώθηκε από το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούση και τον κ. Καραμούζη.  καθήκοντα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι, εκτός του γραμματέα του κόμματος Γ. Ραγκούση, στο δείπνο που κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες ήταν και η γραμματέας του τομέα Οικονομίας Ντ. Λάζαρη.

Οι πληροφορίες πάντως που θέλουν τους επιχειρηματίες στην οικία του αναπλ. διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank Ν. Καραμούζη -πηγές της Χαριλάου Τρικούπη δεν αποκλείουν να αναλάβει μεγάλη κρατική τράπεζα αν το ΠΑΣΟΚ γίνει κυβέρνηση- να εκφράζουν απογοήτευση για την κρίση και την αδράνεια της κυβέρνησης επιβεβαιώνονται.

όλο το "Ζουμή" είναι το παρακάτω...........

"Προέτρεψαν μάλιστα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μην αδρανήσει και ο ίδιος αν γίνει πρωθυπουργός. «Δεν μας ενδιαφέρει αν αυτό που θα κάνετε είναι δεξιό ή αριστερό, απλά κάντε κάτι!», ήταν η παραίνεσή τους
Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ

Νυκτερινός Επισκέπτης

Tώρα που πάει για φουλ εξουσία Ο Γεωργάκης Ξεκίνησε τους Μυστικούς Δείπνους  Diamonds (επιχειρηματίες) Boys

κάνω την αναγκάια διώρθωση  

"Θα κυβερνήσουμε  μόνο με τα Diamond boys"

Νυκτερινός Επισκέπτης

Τώρα Σε Πιστεύουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O kyrios BELLES einai kai poly eklekths (tou ypsistou...) katagwghs "sympatriwths" mas, san to Giwrgaki, etsi na mhn xexniwmaste. Para to Ellhnoprepestato Aristidhs.