Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Εξαφάνισε τις Φωτογραφίες της Εισβολής το ΑΚΕΛ

Κατωτέρω (και συνημμένα) όπως μπορείτε να δείτε, οι υπηρεσίες της Νέας Τάξης πραγμάτων του Προέδρου Χριστόφια στην Κύπρο, εξαφάνισαν της τις φωτογραφίες της εισβολής του 1974 των τούρκων στην Κύπρο.

Απαντώντας στο κατωτέρω ερώτημα του πολύ Σεβαστού (για όποιον γνωρίζει) Στρατηγού,σημειώνω: 

Ναι είναι δυνατόν. Δεδομένου ότι ο συντροφος Ταλάτ λέει ότι δεν έγινε εισβολή με γενοκτονία χιλιάδων Ελληνοκυπρίων κτλ., αλλά ειρηνευτική αποστολή της τουρκίας (στην οποία συμμετείχε ως μουτζαχεντίν) δεν μπορεί ο συντροφος Χριστόφιας να διαφωνήσει και να < <χαλάσει>> το καλό συνΑΝΑΝΙΑΚΟ πνεύμα των συζητήσεων τους. 

Έτσι στο πλαίσιο της εν εξελίξει αλλαγής της ιστορίας από τον < <αξιότιμο>> υπουργό παιδείας του κ. Χριστόφια (που κάλεσε στην Κύπρο τις Ρεπούσες και ΣΙΑ για να τον βοηθήσουν) για δήθεν συνυπευθυνότητα των ελληνοκυπρίων για τα από τη δεκαετία του 1950 σχέδια της τουρκίας (μελέτη Νιχάτ Ερίμ, κτλ) επανάκτησης της της Κύπρου, την τουρκανταρσία του 1963 για κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, κτλ., φτάσαμε τώρα στην κατάργηση της εισβολής της τουρκίας και τη μετάλλαξη της σε ειρηνευτική επιχείρηση. 

Ίσως σε λίγο δούμε και ευχαριστίες της Νέας Τάξης της Κύπρου για την < <ειρηνευτικήν>> αυτήν επιχείρηση. 

Ευριπίδης Μπίλλης 
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: