Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Ουράνιες Χημικές Ουρές !!!Επιχείρηση chemtrails

Αλήθεια, αναρωτηθήκατε γιατί δεν βλέπετε πλέον αυτό το βαθύ μπλε χρώμα στον ουρανό μας; Αναρωτηθήκατε γιατί το χρώμα του είναι τόσο ξεπλυμένο, σχεδόν λευκό, και μια περίεργη ομίχλη κρύβει σχεδόν πάντα τον ήλιο μας; Αναρωτηθήκατε γιατί ο ήλιος μας δεν έχει πια εκείνο το λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα; Γιατί το φως του μοιάζει σαν από λάμπα αλογόνου και δυσκολεύει τόσο πολύ την όραση μας;

Στις αρχές του 1999 ξεκίνησε μία τεράστια επιχείρηση διασποράς μεγάλων ποσοτήτων μικροσωματιδίων μετάλλων στον ουρανό με αεροπλάνα. 

Παράλληλα από τα τέλη του 1998 τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project). Οκτώ χρόνια μετά, η επιχείρηση αεροψεκασμών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και έχει πλέον καταφέρει να αλλάξει την εικόνα και τη σύσταση της ατμόσφαιρας μας. Οι επιπτώσεις αυτής της τεράστιας επέμβασης, μαζί με τις εφαρμογές του συστήματος HAARP, πιέζουν την κοινή λογική στα όρια της.

Όχι, δυστυχώς δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Στην Ελλάδα, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τα πρώτα σημάδια εφαρμογής της επιχείρησης «χημικές ουρές», έλαβαν χώρα το 2003. -Την ίδια εποχή εμφανίσθηκαν και τα πρώτα σχετικά –και ανυσηχητικά- άρθρα του Διεθ/ντη Ερευνών ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και Αντιπροέδρου της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Νίκου Κατσαρού. 

Πρώτοι οι κάτοικοι της Αίγινας ήταν αυτοί που παρατήρησαν πως αεροσκάφη πραγματοποιούσαν περίεργους ψεκασμούς στον ουρανό. Η επανειλημμένη παρουσία των αεροσκαφών που άφηναν πίσω τους πυκνές λευκές γραμμές, οι οποίες δεν εξαφανίζονταν, αλλά διατηρούνταν επί ώρα και άλλαζαν την εικόνα του ουρανού, γεμίζοντας τον με «χημικά» σύννεφα που καλύπτουν τον ήλιο, μεγάλωσε την ανησυχία των κατοίκων και έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. –Φυσικά στα χρόνια που μεσολάβησαν, δεν έμεινε «αψέκαστη» καμία γωνιά της Ελλάδας.Ο τότε Δήμαρχος της Αίγινας, Κος Μούρτζης και το Δ.Σ. προχώρησαν το Μάιο του 2003 σε «υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για την πραγματοποίηση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον Τύπο, επικίνδυνων αεροψεκασμών πάνω από την Αίγινα, στα πλαίσια πειραμάτων που γίνονται για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου» . 

Chemtrails- χημικές ουρές: αγγλική λέξη που παράγεται από τα συνθετικά Chemical Trails και χρησιμοποιείται πλέον διεθνώς για να περιγράψει τις επίμονες ουρές ψεκασμού χημικών στοιχείων, όπως μικροσωματιδίων αλουμινίου και αλάτων βαρίου, από –συνήθως λευκά και χωρίς διακριτικά- αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος, οι οποίες δεν διαλύονται όπως οι κλασικές γραμμές συμπύκνωσης υδρατμών από τα καυσαέρια αεροπλάνων (contrails) μετά από μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά, αλλά αντίθετα απλώνονται σχηματίζοντας επίπεδα τεχνητά νέφη που μπορεί να καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό μίας περιοχής. Συνήθως είναι λευκές, αλλά έχουν παρατηρηθεί και κοκκινωπές ή μαύρες γραμμές chemtrail. Σύνηθες στη διαδικασία φαινόμενο είναι η επίμονη διέλευση αεροπλάνων, ακόμη και από περιοχές που δεν ανήκουν στους «κλασικούς» διαδρόμους εναέριας κυκλοφορίας, και ο σχηματισμός παράλληλων, χιαστί ή κυκλικών σχηματισμών από λευκές χημικές ουρές πολλών χιλιομέτρων. Πολλές φορές η επιχείρηση ψεκασμού γίνεται αντιληπτή μόνο από την περίεργη «ψευτο-ομίχλη» που καλύπτει τον ουρανό και τον ήλιο, επειδή ο ψεκασμός έλαβε χώρα σε στιγμή που τα αεροσκάφη δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή συννεφιάς. Βασική διαφορά τους από τα contrail, είναι πως σχηματίζονται άσχετα από τις απαραίτητες συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής υγρασίας και συνήθως προκαλούν φαινόμενα όπως «χημικά ουράνια τόξα» (chembows) ή περίεργους δακτυλίους γύρω από το φεγγάρι ή τον ήλιο, εξ’ αιτίας της αντανάκλασης του φωτός πάνω στα μεταλλικά σωματίδια.

Παράλληλα με τα βαριά τοξικά μέταλλα που ψεκάζονται και ίνες πολυμερών υλικών, οι οποίες λειτουργούν σαν ένας τεράστιος ιστός αράχνης, ώστε να συγκρατούν για μεγαλύτερο χρόνο τα μεταλλικά σωματίδια στον ουρανό. Κατά την κάθοδο τους όμως, συμπαρασύρουν από την ανώτερη ατμόσφαιρα στη Γη νανοβακτηρίδια, τα οποία δεν είναι σε θέση να καταπολεμήσουν οι οργανισμοί που ζουν στην επιφάνεια της Γης. –Εικάζεται πως η νόσος H5N1 έχει σχέση με αυτά τα νανοβακτηρίδια.- Συχνά έχουν βρεθεί στις ίνες αυτές ακόμη και βιολογικά υλικά και ιοί. –βιολογικός πόλεμος ή μαζικός εμβολιασμός?-. Τόσο τα τοξικά και καρκινογόνα μεταλλικά σωματίδια, τα οποία περνούν άμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό με την αναπνοή και προσβάλουν το ανοσοποιητικό σύστημα, όσο και τα υπόλοιπα υλικά είναι άκρως επιζήμια για την ανθρώπινη υγεία. Μολύνουν τη Γη, τον αέρα, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας. Εικάζεται πως η ραγδαία άνοδος της νόσου Αλτσχάϊμερ, για την εμφάνιση της οποίας σημαντικό ρόλο παίζει η υψηλή συγκέντρωση αλουμινίου στον εγκέφαλο, συνδέεται άμεσα με τις επιχειρήσεις ψεκασμών. Ακόμη στην περιοχή Οντάριο του Καναδά, όπου πρωτοξεκίνησαν οι επιχειρήσεις chemtrail οι κάτοικοι εμφάνισαν, έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, ζαλάδες, κρίσεις άσθματος, επιπεφικίτιδες, συμπτώματα όμοια με της γρίπης αλλά χωρίς πυρετό, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης.  

HAARP & Chemtrails: Οι αεροψεκασμοί (Chemtrails) με βαριά μέταλλα και ενώσεις αυτών, όπως το βάριο, το αλουμίνιο, το τιτάνιο και η σκόνη χαλαζία, δημιουργούν τεχνητά νέφη, τα οποία είναι ταυτόχρονα στρώματα φορτισμένων ηλεκτρικά σωματιδίων. Τα νέφη αυτά σχηματίζονται από αεροσκάφη που ψεκάζουν σε ύψος 5 έως 12 χλμ και παρουσιάζουν ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα, όμοια με αυτή της ιονόσφαιρας. Έτσι τα συστήματα τύπου HAARP δεν χρειάζεται να εκπέμπουν στα ύψη της ιονόσφαιρας (60χλμ.) και χρησιμοποιούν αυτά τα τεχνητά νέφη, πράγμα που παρέχει αφενός μεγαλύτερη ακρίβεια, ως προς το σημείο δράσης, αλλά προφυλάσσει και την ιονόσφαιρα από επικίνδυνες ρωγμές, οι οποίες δημιουργούνται από τις συχνές και ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. 

Έτσι δεν είναι απαραίτητη η εκπομπή των «σημάτων» από το μεγάλο σύστημα της Αλάσκα, αλλά είναι εφικτή και από μικρότερα συστήματα κεραιών, όπως αυτό στη Δεκέλεια της Κύπρου, της Νορβηγίας ή ακόμη και από φορητούς πομπούς.

και γιατί ολα αυτά;

οι κυριότερες δυνατότητες του HAARP είναι: 
Βελτίωση ή παρεμπόδιση των τηλεπικοινωνιών.
Ανίχνευση και χαρτογράφηση του υπεδάφους με στόχο π.χ. εύρεση κοιτασμάτων πετρελαίου ή εντοπισμό στρατιωτικών εγκαταστάσεων
Παρεμβολή στην ηλεκτροδότηση μιας ολόκληρης περιοχής ή χώρας με στόχο την πρόκληση βλαβής ή μπλάκ άουτ
Πρόκληση σεισμών σε οποιοδήποτε σημείο της Γης
Τροποποίηση του κλίματος σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με δυνατότητα για: 
Αλλαγή των καιρικών συνθηκών
Πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων όπως π.χ. τυφώνων ή παρέμβαση για μείωση τους
Πρόκληση τοπικών καιρικών φαινομένων όπως βροχή, ομίχλη κ.α.
Ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή στις νοητικές λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Είναι σαφές πως οι δυνατότητες του έχουν σαφή στρατιωτικό χαρακτήρα και αποτελεί κυριολεκτικά το πιο μοντέρνο οπλικό σύστ

Βίκυ Χρυσού – φωτογράφος, γραφίστας

Συνεχίζεται......

Δεν υπάρχουν σχόλια: