Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Όλα τα ''καλά'' της Αμερικής μας έρχονται σιγά σιγά και στην Ελλάδα

TΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Πειραιώς, όταν ένας 19χρονος σπουδαστής από τη Σχολή Μαθητείας ΟΑΕΔ στην περιοχή του Ρέντη πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία -εκ των οποίων τα δύο σοβαρά- και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε . Από τους τραυματίες, ο ένας είναι συμμαθητής του και οι δύο άλλοι εργάτες που βρέθηκαν στο δρόμο του όταν προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σπουδαστής μπήκε στην αίθουσα της σχολής στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κηφισού με δύο προτεταμένα όπλα και πυροβόλησε εναντίον συμμαθητή του, μπροστά στα μάτια των υπολοίπων σπουδαστών. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, πυροβολώντας τα δύο άλλα άτομα, διέσχισε την λεωφόρο Κηφισού και έφτασε σε ένα γειτονικό παρκάκι, όπου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ο συμμαθητής του έχει τραυματιστεί σοβαρά και τα άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Ο δράστης είχε αφήσει σημείωμα στην τσάντα του, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν αντέχει την απαξίωση.

Μετά από κινητοποίηση μαθητών και καθηγητών ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, και όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.
vendeta

Δεν υπάρχουν σχόλια: