Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Το ΚΚΕ εμπλέκει ο Θ. Πάγκαλος στην Πώληση της Εταιρείας «Γερμανός»

Το ΚΚΕ εμπλέκει ο Θ. Πάγκαλος στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός». Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι «πρόκειται για κολοσσιαίο σκάνδαλο, όπου εμπλέκονται και οι ηγεσίες του ΚΚΕ».
«Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του Γερμανού κι έχει σημαντικό συμφέρον στην αξιοποίησή του. Δεν ξέρω τι μετοχές έχουν και πόσες, αυτό θα πρέπει να το ανακαλύψουμε αφού παρέμβει ο ανακριτής και αφού πάει κάποτε η Εφορία στον Περισσό. Στον Περισσό ξέρετε δεν πάει ποτέ η Εφορία, η επαναστατική ασυλία του ΚΚΕ επεκτείνεται και στις εφοριακές σχέσεις και στην υποχρέωση του φόρου».
«Έχουμε ένα εξωφρενικό κόμμα στην Ελλάδα, που ψηφίζει ακόμη κόσμος. Το πρόγραμμά του είναι να ξαναφτιάξουν Σοβιετική Ένωση στην Ελλάδα, αυτό δεν είναι εξωφρενικό;» ανέφερε για να καταλήξει «Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί» (!!!)

Σχόλιο του blackmail:
Κάποτε θα πρέπει να τελειώνει το παραμύθι του ΚΚΕ!Στείρα άρνηση των πάντων και εξωπραγματικές πολιτικές θέσεις,ταυτόχρονα με ύποπτες και υπόγειες πολιτικές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις...
Ένα κόμμα που θα μπορούσε να αποτελέσει τη λύτρωση για το λαό απέναντι στη λαίλαπα του δικομματισμού,παραμένει προσκολλημένο σε θέσεις περασμένων δεκαετιών,αρνούμενο να δει ότι το ημερολόγιο γράφει 2009 μ.Χ. και ταυτόχρονα δρα υπόγεια και υπονομευτικά απέναντι στο λαϊκό συμφέρον!!Φυσικά θέσεις όπως αυτές του Πάγκαλου τους ενοχλούν τους φίλους του ΚΚΕ,δεν τους ενοχλεί όμως ότι τόσα χρόνια και απέναντι σε τόσο κακές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,δεν έχουν καταφέρει να ξεκολλήσουν από το 7%!!Και αυτό γιατί ο λαός δεν αισθάνεται καμία σιγουριά και ασφάλεια με το συγκεκριμένο κόμμα,ώστε να στηρίξει τις τύχες του πάνω του

blackmail

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KALA, KALA... O VOURLOUMHS EINAI EVRAIOS OPWS KAI O "GERMANOS" TON PROTEINE KAI O MANOS GIA YPOURGO OIKONOMIKWN. GI'AFTO LHSTEPSAN TON OTE, ALLA EGW EIMAI KAI "ANTISIMITHS" OPOTE TA LEGOMENA MOU STEROUNTAI SOVAROTHTOS.