Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τέρενς Κουίκ Ολική Επαναφορά !!!!!

Συντάκτης Νυκτερινός Επισκέπτης
Ότι γράφω Παρακάτω είναι προσωπικές σκέψεις και εκτιμήσεις , δεν έχουν να κάνουν με διαφήμιση , προβολή Δημοσιογράφου ,Τηλεοπτικού σταθμού η έντυπου μέσου . Έχουν να κάνουν με την αληθινή και έντιμη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να πουν την αλήθεια για την κατάντια της Ελλάδας από τους Πολιτικούς και τα φερέφωνά τους, Δημοσιογράφους . Ξεκαθαρίζω τα πράγματα διότι στην Ελλάδα επικρατεί η άποψη ότι καλό ικανό και αληθινό να λοιδορείται να λιθοβολείται να ποδοπατείται να φιμώνεται !!! Μέχρι να αφανισμού!!!! Τακτική γνωστή , πανάρχαια τέχνη των Ελλήνων ………………………………

«Τὸ πεπρωμένον φυγεῖν ἀδύνατον»

Τέρενς Κουίκ Ολική Επαναφορά !!!!! Επιτέλους!!!!
Από τότε που πήγε ο Τερνες στο νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Kontra channen ως Κεντρικός Παρουσιαστής Ειδήσεων, μείναμε έκπληκτοι με την εικόνα της ολικής επαναφοράς του!!!!

Και αναφωνήσαμε ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!
Δεν θυμίζει τίποτα από
τον Κουϊκ των περασμένων πρωινών ετών που υπηρετούσε το σύστημα της ελεγχόμενης δημοσιογραφίας από τα επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.
Αργά το κατάλαβε;
Πάντως το κατάλαβε !!!!!!
Ξέρετε υπάρχουν στιγμιαίες «Φλασιές» που συν
ειδητοποιείς την πραγματικότητα της κατάστασης σου .
Με τον Τέρνες πρέπει να έγινε κάτι τέτοιο δεν εξηγείται αλλιώς …
Ο Τύπος πρέπει να ξύπνησε ένα πρωινό και βαριανασαίνοντας (Ηλικία ,τρεις Γάμοι, ερωμένες) κατευθύνθηκε στο Μπάνιο, και εκεί έγινε η μαλακία …………….
Άνοιξε κατά λάθος στην Ντουζιέρα την παροχή του κρύου Νερού και έφαγε την πρώτη παγωμένη «φλασιά» , το τελειωτικό χτύπημα ήρθε καθώς είδε στον πάτο της ντουζιέρας να ρέει κατάμαυρο νερό που χύνονταν απο το ξέπλυμα της δημοσιογραφικής βρωμιάς και μ
πόχας που είχε καταβάλει το κορμί του!!!!
Ήρθε στα «ίσα του»

Επιτέλους μέσα στην έρημο της κατευθυνόμενης και φιλομνημονιακής ειδησιογραφίας στην Ελλάδα από τους ξερόλες δουλοπρεπείς δημοσιοκάφρους υπάρχει μια όαση αλήθειας .
Υπάρχει ο Τέρνες και η συντακτική ομάδα του .
Επιτέλους υπάρχουν κάποιοι Δημοσιογράφοι (άνθρωποι) που λένε τα πράγματα με το όνομα τους , λένε αυτό που θα ήθελαν να πουν και οι άλλοι δημοσιοκάφροι δουλοπάροικοι αλλά δεν μπορούν, να το κάνουν διότι δεν μπορούν να ορθώσουν λέξη και ανάστημα στα αφεντικά τους, επιχειρηματίες ,πολιτικοί.
Επιτέλους ένας Αποκαλυπτικός Δημοσιογραφικός Λόγος ενάντια σε όλους και σε όλα !!! «Καίσαρι τα του Καίσαρος και Θεώ τα Θεο
ύ»
Μπορείτε να δείτε το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων με τον Τέρνε
ς Κάθε βράδυ στις 23:00 στους δέκτες όσοι είστε Αθηναίοι και οι λοιποί διαδικτυακά από εδώ αφού το κανάλι δεν έχει πανελλαδική εμβέλεια.
Εμείς εδώ στην Μελβούρνη τον βλέπουμε 08:00 το πρωί !!!! (Τέρνες είναι πολύ κατάλληλη ώρα μετά την πρωινή προπόνηση ποδηλασίας «καπάκι» στο Πρωινό και στη συνέχεια στο blackberry διότι ως πανεπιστημιακός πρέπει να είμαι στην έδρα «on time»)
Συγχαρητήρια στον Αγαπητό Τερνες που είχε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη και να δηλώσει ότι έχει μετανοήσει που υπηρετούσε στο παρελθόν το σύστημα της ελεγχόμενης δημοσιοκαφρίλας και σκατίλας,
- Τέρνες έχεις δηλώσει ότι είσαι θυμωμένος με αυτά που γίνονται,
εμείς Αγαπητέ ήμασταν χρόνια ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ με αυτά που σκόπιμα μας οδήγησαν εδώ !!!!!
Τα γράφαμε…

Αυτός ο θυμός ήταν η αιτία που έφυγα (εγώ) οικογενειακός α
πό την χώρα μου από την δουλειά μου (Αριστοτέλειο) αρχές του 2007 !!!
Μπράβο ρε Γίγαντα , Αρχίζω και σε γουστάρω Τρελά!!!!!! (δεν είμαι ΝΤΙΝΤΗΣ)
Μπράβο στην συντακτική ομάδα που τον πλαισιώνει.

Μπράβο στον πολύ θυμωμένο Τάσο Παπαδόπουλο που αν δεν υπήρχε ο Τερνες να κρατήσει ισορροπία λόγου και ευπρεπείας θα είχε ανατινάξει το Σταθμό με τις Δημοσιογραφικές αποκαλύψεις ,τις καυστικές ερωτήσεις και τις αληθινές επισημάνσεις του που συνοδεύονται με οργή αγανάκτησης για αυτό που γίνονται ενατίον του Ελληνικού Λαού. ( Εδώ και μέρες πρέπει να υποφέρει από σιωπηλό βήχα αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα). Άρθρα του μπορείτε να διαβάστε εδώ
Μπράβο στην πανέξυπνη Νίκη Λυ
μπεράκη που σφάζει με το βαμβάκι , που δεν μασάει τα λόγια της .Εμείς την γουστάρουμε διπλά, μια για τις φαρμακερές ατάκες (τελευταία με τα τούρκικα του Γιώργου ,ολα τα λευτά) και μια επειδή είναι κουκλάρα !!!!! Είμαστε φαν κλαμπ της Νίκης!!!
Τερενς Όταν Ξεκίνησες είχαμε τις επιφυλάξεις μας ,τελικά μας έπεισες,
Είδες και η Μαλακία βγαίνει σε καλό ( κρύο Ντους)…………………
….
πρόγραμμα σταθμού
facebook




Δεν υπάρχουν σχόλια: