Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Κρητίκαρε Καχριμάκη Παραιτήσου Τώρα!!!!

ο Κρητίκαρος και Άντρακλας Καχριμάκης έχει λουφάξει τις τελευταίες ημέρες μετά τη αποκάλυψη της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι το περιβόητο emai για την Χρεωκοπία της Ελλάδος δεν ήταν όπως διεπίστωσε από τους Κύκλους της ΝΔ αλλά από ένα Φανοποιό.

Η Κλασομπανιερα είπε σε Συνέντευξη

«Και διαπιστώσαμε βέβαια και αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα μέσω των blogs που, από ό,τι διαβάζω και σήμερα και χθες, προέρχεται από κύκλους, δεν θέλω να το πιστέψω, από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, που δημιούργησαν ένα τρομακτικό πανικό».

«Δε θέλω πραγματικά να πιστέψω ότι προέρχεται από πολιτικούς αντιπολιτευτικούς κύκλους. Γιατί αυτό θα ισοδυναμούσε με εθνική προδοσία εάν αυτό αποδειχθεί»

Η Αλήθεια τελικά είναι Άλλη

Παραπέμπονται 10 άτομα για το email της χρεοκοπίας


Μάλιστα στο πλαίσιο της έρευνας εκλήθησαν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση πάνω από 40 διαχειριστές ιστοσελίδων και blogs που είχαν αναπαράγει τις σχετικές πληροφορίες περί χρεοκοπίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί μέσα από ψηφιακή ανάλυση των ιχνών του μηνύματος εντόπισαν τον συντάκτη του και όπως διαπιστώθηκε εκείνος το έστειλε από το χώρο εργασίας του σε blog στις 10:43 το πρωί της 9ης Μαρτίου.

πηγή ATTICA

ΛΟΙΠΌΝ ΚΡΗΤΊΚΑΡΕ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: