Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Μεγάλο Πρόβλημα ο Καναδάς απο Ραδιενεργά Ισότοπα της Φουκουσίμα λενε γιατροί,και Τοπικοί αξιωματούχοι αλλά η Κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά το θέμα..


Στις παραθαλάσσιες τοπικές κοινότητες του Καναδά ανέλαβαν την υπόθεση της ραδιενέργειας οι τοπικοί άρχοντες που κάνουν τοπικές μετρήσεις σε ανεξάρτητα εργαστήρια υπό την πίεση των κυβερνητικών αρχών που τους έχουν διατάξει να σταματήσουν τις μετρήσεις!!!!!! Αρνήθηκαν και είπαν ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, όταν η υγεία της κοινότητας είναι σε κίνδυνο. ,Έχουν συμβουλεύσει (οι τοπικοί άρχοντες) τους κατοίκους να μην πίνουν νερό της βροχής διότι μετά από μετρήσεις βρέθηκε αύξηση της ραδιενέργειας 100 φορές παραπάνω απο το κανονικό στα όμβρια ύδατα,προβληματισμός επικρατεί στις κοινότητες διότι υδροδοτούνται όλα τα σπίτια από όμβρια ύδατα.

Οι γιατροί εκφράζουν «βαθιά ανησυχία» για επιπτώσεις από την Φουκουσίμα στον Καναδά από 01 Απριλίου ιδιαίτερα για την μακροπρόθεσμη υγεία των πληθυσμών .

Οι άνθρωποι στις περιοχές κατά μήκος των ακτών του Ειρηνικού, του Καναδά σταμάτησαν το ψάρεμα των φυκιών,επειδή από μετρήσεις βρέθηκε ιώδιο-131 400% πάνω από το διεθνές όριο !!!!

Vancouver, Καναδάς μετρήσεις ακτινοβολία δείχνουν ιώδιο-131 στα όμβρια ύδατα σε σχεδόν 100 φορές παραπάνω ορίου πόσιμου νερού των ΗΠΑ.

Δελτίο Τύπου εδώ


Ουράνιο-234 εντοπίστηκαν στη Χαβάη, Νότια Καλιφόρνια, και Σιάτλ

Δήλωση Βόμβα απο Ελληνα επιστήμονα της ομογένειας Dr Peter Karamoskos "Μην ξεγελιέστε από τους αμειβόμενους "συμβούλους" της βιομηχανίας - Οι χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας προκαλούν καρκίνο.ο Dr Peter Karamoskos είναι πυρηνικός ακτινολόγος και δημόσιος εκπρόσωπος της Αυστραλίας στην επιτροπή προστασίας της υγείας από ακτινοβολία , Ακτινοπροστασίας και Πυρηνικής Ασφάλειας Οργανισμού .

Δεν υπάρχουν σχόλια: