Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

MAX KEISER ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εκπληκτική συνέντευξη -έξω από τα δόντια- του οικονομικού αναλυτή MAX KEISER στο KONTRA CHANNEL και στους Τέρενς Κουϊκ και Νίκη Λυμπεράκη.
Έδωσε το πραγματικό στίγμα της οικονομικής τρομοκρατικής επίθεσης που δέχεται η χώρα μας από τους οικονομικούς εγκληματίες της Goldman Sachs και της Wall street, οι οποίοι βουλιάζουν την Ελλάδα και τον λαό της σε συνεργασία με τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Είπε ορθά-κοφτά ότι η σημερινή κυβέρνηση "κοιμάται" στο ίδιο κρεβάτι με τους τοκογλύφους και ζήτησε από τον λαό μας να εξεγερθεί για να αλλάξει την κυβέρνηση και να φύγει η χώρα από το ΔΝΤ, διότι συντελείται έγκλημα σε βάρος μας με άχρηστα χαρτιά!

"Οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να αρπάξουν ολόκληρη την Ελλάδα και τον πλούτο της χωρίς να πληρώσουν τίποτε", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Keiser, τονίζοντας ότι ουσιαστικά χρεωκοπημένο είναι το ΔΝΤ αλλά και οι ΗΠΑ! Ειδικά για τις ΗΠΑ είπε ότι έχουν χρέος πολλαπλάσιο της Ελλάδος αλλά οι τοκογλύφοι έχουν πέσει πάνω από την Ελλάδα. Τόνισε ότι η χώρα μας πρέπει να φύγει από το ευρώ, τοξικό νόμισμα που βάζει θηλιά στον λαιμό της χώρας μας, και η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στη δραχμή υπό μορφή ασημιού, μια και όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, "οι διεθνείς τοκογλύφοι φοβούνται το ασήμι".
Υπογράμμισε ότι "αυτοί οι οικονομικοί δολοφόνοι πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα βρίσκονται υπό καθεστώς ασυλίας"! Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι θα χαρεί να δει το αφεντικό της Goldman Sachs να συλλαμβάνεται και να υποχρεώνεται να δουλεύει ως σερβιτόρος για 20 δολάρια την ημέρα!
"Αυτοί οι οικονομικοί απατεώνες καταστρέφουν χώρες, καταστρέφουν και τη χώρα σας. Τι κάθεστε;" φώναζε και ξαναφώναζε ο κ. Keiser προσπαθώντας να μας αφυπνίσει, ως άλλος Έλληνας πατριώτης, για να καταλάβουμε τι έχουν κάνει και κάνουν σε βάρος μας οι διεθνείς απατεώνες σε συνεργασία με τον Παπανδρέου!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σημ. Η δημοσιογραφική επιτυχία των Τέρενς Κουϊκ-Νίκης Λυμπεράκη είναι πολύ σημαντικότερη από την επιτυχία του Γιώργου Παπαδάκη (με τη συνέντευξη Μίκη Θεοδωράκη) διότι ο Max Keiser μίλησε με την εμπειρία του ειδικού, του οικονομικού αναλυτή, του ανθρώπου που ήταν μπασμένος στο σύστημα και γνωρίζει συνεπώς από "μέσα" και από πρώτο χέρι το τι έχει συντελεστεί επακριβώς και το ποιο σχέδιο πραγματοποιείται σε βάρος της χώρας μας και του λαού της. Ο Max Keiser δεν απευθύνθηκε απλά στο θυμικό των Ελλήνων όπως έκανε ο Θεοδωράκης ούτε αναφέρθηκε σε αόριστη "ειρηνική επανάσταση".
Μίλησε απευθείας για ΕΞΕΓΕΡΣΗ και ζήτησε από τους Έλληνες να ξεσηκωθούν για να ανατρέψουν και να διώξουν τον Παπανδρέου και την Κυβέρνησή του!
Τέλος, ο λόγος του Max Keiser έχει μεγαλύτερη αξία διότι είναι ξένος και έδειξε να νοιάζεται για το πρόβλημα της Ελλάδος περισσότερο από μας τους Έλληνες, οι περισσότεροι των οποίων κάθονται ακόμη στις πολυθρόνες τους!
Παρατηρητής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: