Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το Λαμόγιο Dr. Chatzimarkakis !!

Χατζημαρκάκης!! 

Πρώτο θέμα σ' όλο τον κόσμο εννοείται ότι είναι ο Στρος Καν με τις χειροπέδες... στη Γερμανία αμέσως μετά στην επικαιρότητα ακολουθεί ο Ελληναράς Γ. Χατζημαρκάκης που τόσο καιρό μας βάραγε σφαλιάρες προκειμένου να μας κάνει να καταλάβουμε πόσο τεμπέληδες και κλέφτες είμαστε... Τώρα που πιάστηκε να έχει κλέψει κατά τη συγγραφή του διδακτορικού του έχει εξαφανιστεί και κάνει την πάπια μέχρι να ξεχαστεί το θέμα... όπως θα έκανε κάθε τυπικό ελληνικό λαμόγιο.


Εννοείται ότι κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε στο θέμα μιας και ο εν λόγω κύριος που ζητάει τη φυλάκιση του Καραμανλή και του Αλογοσκούφη... έχει καταχωρηθεί ως ΠΑΣΟΚος.


Αντίθετα στα γερμανικά ΜΜΕ το θέμα του παίζει αμέσως μετά τον Ντομινίκ...


Όσοι ξέρουν γερμανικά μπορούν να το διαπιστώσουν και μόνοι τους: ΑRD (δημόσια τηλεόραση), SR3 (δημόσια τηλεόραση), n24.de (ιδιωτικό κανάλι που λέει μόνο ειδήσεις), welt.de, handelsblatt.com και να διαβάσουν και τη δικαιολογία του στην ιστοσελίδα του: chatzi.de

dexiextrem  Εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ
1)
From HEIL GAP


Αυτές τις μέρες, ο Γερμανό-έλληνας και πολιτικός του FDP Γιώργος Χατζημαρκάκης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://www.welt.de/multimedia/archive/01375/ks_Chatzimarkakis__1375784p.jpg

δήλωσε σε συνέντευξη του στο Γερμανικό ΤΟΚ ΣΟΟΥ « Γύρος του Μονάχου
ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ

http://www.br-online.de/bayerisches-fernsehen/muenchner-runde/muenchner-runde-video-euro-ID1305106341701.xml

ότι «Η Ελλάδα στις Βρυξέλλες, έχει 20 δισ. ευρώ σε λογαριασμό.
(προφανώς εννοούσε αυτά που θα δανειστεί από τις Βρυξέλλες με ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας , και όχι ότι έχει κάποιον ξεχασμένο τραπεζικό λογαριασμό αλλά έχασε το βιβλιάριο των καταθέσεων της η καημένη , ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Τα 20 δισ. τα οποία αναφέρει στις δηλώσεις του ο κ.Χατζημαρκάκης «ΗΤΑΝ » χρήματα προερχόμενα «ΚΑΠΟΤΕ» από την Ε.Ε. για περιφερειακή χρηματοδότηση )
ΔΗΛΩΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ «Αλλά όλοι οι έλληνες είναι πολύ ανόητοι και υπερβολικά διεφθαρμένοι για να πάρουν αυτούς τους πόρους .»

ΣΟΒΑΡΑ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ,

Δεν σκεφτήκατε αλήθεια το πόσο πιθανό είναι κ.Γιώργο Χατζημαρκάκη οι Έλληνες που ονομάζετε "ηλίθιοι και διεφθαρμένοι." να καλωσορίσουμε, ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ , τους 200 γραφειοκράτες (bureacrats) της ΕΕ που καλείτε , να μας υπαγορεύσουν τι πρέπει να κάνει η χώρα μας , αλλά και σας μαζί τους την συγκεκριμένη στιγμή μάλιστα που όλα ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ , η δε οργή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (90 τοις εκατό σε χθεσινή δημοσκόπηση) και η χώρα είναι ήδη σε κατάσταση βρασμού , από την απάτη της ΕΕ / ΔΝΤ και την οικονομική δικτατορία που μας επιβάλλατε ;

Είπατε ακόμη ότι 200 υπάλληλοι της ΕΕ θα πρέπει να τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά στην ελληνική κυβέρνηση να κυβερνήσουν τη χώρα κάτω από μια γραφειοκρατική, δικτατορία ( Οργουελικό )
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ
http://www.welt.de/politik/deutschland/article13367898/200-EU-Beamte-sollen-Griechenland-uebernehmen.html

Και αυτά την ιδία χρονική περίοδο που κάποιοι άλλοι από την καινούργια σας πατρίδα ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ) ευαγγελίζονται την φίμωση και την πιστή υπακοή ολόκληρου του ελληνικού πολιτικού συστήματος , στις αρπακτικές ορέξεις τους )

«Δισ. ευρώ σε δάνεια για τη γη των πατέρων σου ήταν ανοησία,»
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΗΣΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ , ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΠΟΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , όπως με ενημέρωσε φιλικό μου πρόσωπο, την περασμένη Πέμπτη από την Γερμανία.
Σαν δεν ντρέπεστε κακομοίρη , ώστε τώρα που μας γίνατε Γερμανό-έλληνας να μας αποκαλείτε διεφθαρμένους και σεις σαν τον Γ.Α.Πα.
Φαίνεται κ. Χατζημαρκάκη ότι δεν έχετε προφανώς παρατηρήσει ότι οι Έλληνες τα πηγαίναμε πολύ καλά με την Δραχμή το νόμισμά μας για περισσότερο από 2.500 χρόνια και η οικονομία μας μόνο τη στιγμή αυτή , διανύει αυτήν την τεράστια κρίση , ως αποτέλεσμα της ένταξης στο ευρώ το 2002 αλλά και ως συνέπεια του ποινικού επιτοκίου, του επιβαλλομένου φυσικά υπό της ΕΕ και του ΔΝΤ " 5 = 6 = 7 τοις εκατό , έχουμε χάσει τον λογαριασμό και τα bailout ". ( τ΄μαθαμ κ’αυτ΄τα΄ξενα )

Ανώνυμος είπε...

2)
Δεν σκεφθήκατε δηλαδή ποτέ , κ, Χατζημαρκάκη , εσεις και το FDP σας , ότι μόνο ένα άρθρο αρκεί , για να σταματήσει η ευρωπαϊκή τράπεζα να χρηματοδοτεί τις τράπεζες και εκείνες με την σειρά τους τις κυβερνήσεις , δηλαδή το γνωστό κολπάκι του Jean-Claude Trichet, που επιτρέπει στην ΕΚΤ να δίνει ρευστότητα μόνο σε ιδιωτικές τράπεζες , ώστε, μετά την κρίση της Lehmann Brothers πριν από δύο χρόνια , η ΕΚΤ να έχει δώσει απεριόριστη ρευστότητα στις τράπεζες σε βάρος των φορολογούμενων φυσικά -
Αυτό το άρθρο είναι ο λόγος για τον οποίο , το σύνολο της διαδικασίας δημιουργίας χρήματος στη ζώνη του ευρώ , έχει προχωρήσει σε τόσο πολύ λάθος κατεύθυνση , επιτρέποντας, ( ότι δηλαδή συμβαίνει ), τα χρήματα που πρόκειται να εκτυπώσει η Ευρ.Κεντρ.Τραπεζα να παρέχονται προς τις κεντρικές κυβερνήσεις, μόνο ως χρέος προς τις τράπεζες , με καταστροφικές συνέπειες, όπως εξηγείται σε Economics της Βιέννη και ο καθηγητής Hormann Franz.
Μια απλή αλλαγή αυτού κανόνα , κάτι που θα επιτρέπει δηλαδή στην ΕΚΤ να δώσει τα χρήματα απευθείας στην κεντρική κυβέρνηση κάθε χώρας , μπορεί να διορθώσει αυτό το πρόβλημα και θα επιτρέψει στη ζώνη του ευρώ ώστε να εκτυπώνουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε χωρίς τη δημιουργία χρεών, όπως έχει κάνει η Κίνα , ( κίνηση που της επέτρεψε να ανθήσει κυριολεκτικά ) .
Αυτή η εύκολη λύση θα σταματήσει κάθε κρίση του χρέους στην ευρωζώνη και θα επιτρέψει στην ΕΚΤ να χρηματοδοτήσει την Ελλάδα και το δημόσιο χρέος της οποίας άλλης αφερέγγυας χώρας άμεσα, χωρίς τόκους δηλαδή .( Αφού από τα λεφτά των κρατών μελών που είναι μέσα στην ΕΚΤ , κάποια από αυτά ΑΝΗΚΟΥΝ και στην Ελλάδα , ( Απλό δεν είναι ?????????? )
Αλλά φαίνετε ότι θα είσαστε και εσύ οπαδός του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης και που μυαλό τώρα , για τέτοιες λύσεις .
Εξ άλλου πως αλλιώς θα υποταχτεί η χώρα και πως αλήθεια θα διαγουμιθεί « ΤΙΜΙΑ » από τους χρηματοπιστωτες της , εάν και εσείς δεν ριχνατε πρώτος την ιδέα για τους διακόσιους 200 γραφειοκράτες ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΥΣ επόπτες μας .
Μου θυμίζετε αλήθεια κάποιον άλλο ΛΑγΟ(sic) που πριν ενάμιση χρόνο σήκωνε τα μυαλά των συμπατριωτών μου, με « τα λεφτά που μας περίμεναν στο σωτήριο Δ.Ν.Τ.» (σωτήριο για τους πιστωτές μας)

Πάντως , μια που έμαθα ότι βρίσκεσθε στην πατρίδα ΜΟΥ την Ελλάδα, πιστεύω ότι καλό θα ήταν , να μην πάρει κάτι τέτοιο , το αυτί του Στυλιανού Παττακου , και αρχίσει να έχει υπαρξιακά προβλήματα περί του τότε « ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ », και να αναρωτιέται γιατί το έριξαν « το πολίτευμα » , άραγε , ΜΗΠΩΣ για να φέρουν την « δημοκρατία των διακοσίων γραφειοκρατών ελεγκτών » ?

( Λέω , εγώ τώρα ΧΩΡΙΣ να ανήκω στους οπαδούς του κυρίου Στυλιανού , ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ μάλιστα )
Αλλά το ερώτημα είναι δίκαιο , η μήπως κάνω λάθος ? ) .
HEIL GAP ( or mind the GAP)